ZMUBB Подложка за нюхания домашни любимци, за Кучета, подложка за Нюхания, подложка за хранене, Бавно подаване, Интерактивни Играчки-Пъзели за Кучета, за тренировки и ?
  • New

ZMUBB Подложка за нюхания домашни любимци, за Кучета, подложка за Нюхания, подложка за хранене, Бавно подаване, Интерактивни

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Бавно подаване на】Подложка за нюхания кучета кара носа и мозъка на кучето е да се работи чрез симулиране на лов за храна на природата, и забавлява и ги отпускаТой е необходим кучета, които ядат твърде бързо. 【Безопасно и забавно】Подложка за нюхания кучета е изработена от висококачествен полиестер и има солидна конструкция, която е безопасна за вас и вашите любимци.Можете да скриете екстри в буйна трева, за да примами кучето си да се хранят по естествен начин.Пищалка в центъра на лоба, пет моркова в редица и няколко случайно разположени парчета хартия за разговори предизвика интереса на вашето куче и ще й е много забавно. 【Лесно да се съхранява и транспортира】Интерактивна играчка-пъзел за кучета идва с регулируема по дължина лента, която е удобна за сгъване или закача на черга за хранене.Подложка за кучета може лесно да се сгъва и да сложите в чантата за съхранение.Лесен за носене и идеални за пътуване. 【Лесно почистване】 играчка за обогатяване на кучета лесен за почистване, може да се пере на пишеща машина или на ръка за по-лесно обслужване. 【Е идеално подходяща за всички кучета】 Размер подложка за кучешка храна е 31 х 19 инча, което е идеално за всички породи кучета.Това дори може да бъде мат за котешки храни.Нашият подложка за нюхания с голямо разнообразие от текстури и дизайн допринася за развитието на кучета естествени навици помиришат и снабдяват с храна.Тези интерактивни играчки-пъзели за кучета, предназначени за подобряване на интелигентност, облекчаване на стреса и добра тренировка.Крие храна в легло за сън, можете също така да се ускори процесът на приемане на храна.