Mobestech 3 бр. Кожени Въжета за Найлон стабилност Leahter Видео Въже Регулируема Каишка За Видеокамера Ръчно Каишка DSLR за Катерене Лента Бинокъл с Каишка за Сигурност, Кам?
  • New

Mobestech 3 бр. Кожени Въжета за Найлон стабилност Leahter Видео Въже Регулируема Каишка За Видеокамера Ръчно Каишка DSLR за

BGN 9.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КАИШКА ЗА ФОТОАПАРАТ на КИТКАТА - След продължително снимане регулиране на каишка, така че камера плътно към дланта си, това ще помогне за намаляване на стреса и подобряване на подкрепатаКожена каишка за фотоапарат на китката- Подходящ за повечето фотоапарати, предпазва камерата от падане и е удобно в очакване на изпълнението на свързване, прост дизайн, каишка за ръка, лекота на свързване.РЪЧНО каишка ЗА ФОТОАПАРАТ - Използвайте регулируема каишка на китката, за скъпите фотоапарати в случай на случайно падане или нестабилност.Кожена ръкохватка за ръце- Изработени от супер-микрофибър, за да ви е по-удобно да се подготвят за следващия снимката.КАИШКА ЗА китката ЗА по - Изберете висококачествени кожени материали, износоустойчиви, удобни и издръжливи.Осъществяване на списък 1 х лента за фотоапарат Характеристики-Ремък за фотоапарат е направен от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба. -Размер : около 23x2x0,5 см/9,04x0,79x0,2 инча -това е лек дизайн, който може ефективно да намали умората след продължително задържане на камерата. - Материал : кожа - идеален за фотоапарат, един обектив за телефотография, видеокамера или други камери с дупка за окачване. - материал, не е от лесните за. - Различно е проста конструкция, осигурява удобство на инсталацията.Информация за продукта кожена каишка за фотоапарат на китката се Различава проста структура, му е много лесно да се установи.кожена ръкохватка за ръце Този каишка за фотоапарат, произведен от траен и практически материал за продължителна употреба.Каишка за китката Ако сте търсили здрава каишка за фотоапарат, това си търсения окончены!Това е така, защото нашият продукт може да осигури адекватна защита на вашия фотоапарат от случайно подхлъзване или падане.