Т-Образна Поставка за фон 1.5 x 2 м за партита, Система за фон на каботажните за фотостудий BDDFOTO, Регулируема по височина Поставка за статив с 4 задни ленти за запис на в?
  • New

Т-Образна Поставка за фон 1.5 x 2 м за партита, Система за фон на каботажните за фотостудий BDDFOTO, Регулируема по височина

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широко ПРИЛОЖЕНИЕ в Т-образна форма - тази т-образна поставка по-икономична от други стойки за фон с две штативамиНа тази поставка за фотофона може да се мотае зелена екрана, платно, плат, памук, хартия и PVC-фонова хартия.Идеален за професионална фотография, фото студио, семейно събиране, сватба, бебе душ, декорация на партита, за фон правене на снимки с мащабиране, запис на видео в You Tube, на живо, като You Tube, Tik Tok, Facebook, Instagram и т., Здрава алуминиева поставка-Ни т-образна поставка за фон изработени от алуминиеви сплави с висока якост, който по-добре от желязна конструкция, по-дебел, отколкото повечето каботажните на пазара, което го прави здрав, за тежки условия на работа, благодарение на трайност, устойчивост на корозия и долгому на срока на служба.Регулира от 2,3 метра (70 см) до 6,5 фута (200 см). 2 греда С РЕГУЛИРОВОЧНОЙ ДРЪЖКА - Т-образна стойка за заден план от алуминиева сплав е здрав и устойчив.Определено е подходящ за приложение при тежки условия и ще отговарят на вашите нужди във фонов подкрепа.Поперечины могат да се използват както поотделно, така и в комбинация.В една бара могат да се настанят сгъваем дисков рефлектор осветление, сгъваема фонова панел 2 в 1 и т. Фиксирана ширина от 5 фута (150 см). по-здрав скоба за фон с размер 4 x 4,5 инча - този пружинен скоба изработена от издръжлива пластмаса, той е по-твърда и по-стабилна евтини притежатели. движещите се туристи помагат да закача фон във всяка посока.Здрава пружина и грапава повърхност позволяват здраво фиксиране в основата на всичко.Дори при продължителна употреба на скоби, те няма да пренебрегнете космически. 1 х чанта за носене-Тази поставка за фон за снимки е много лесен за монтаж и демонтаж, лека и удобна.Също така е снабден с преносими чанта за носене.По този начин, той не заема много място за съхранение и пренасяне.