DOITOOL 12 бр. Черни Самозалепващи Куки Черни Самозалепващи Куки Тежки Стенни Куки Лепило Самозалепващи Куки за окачване на Черна Самозалепващи Стенни Куки за Окачван?
  • New

DOITOOL 12 бр. Черни Самозалепващи Куки Черни Самозалепващи Куки Тежки Стенни Куки Лепило Самозалепващи Куки за окачване

BGN 17.32

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА в СЕЛСКИ СТИЛ : Стилен стенен куки за гъба за душ, кърпи, картини, халати, палта, шапки, якета, шалове, ключодържатели, портфейли, кухненски съдове и прибориСТЕННИ полици ЗА СЪХРАНЕНИЕ : с Гладка повърхност, без ръбове, на него може безопасно да се мотае халат за баня, кърпи за баня, бански костюми, луфа за душата.Идеално за стените на вашата баня.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКИ за АНТРЕ : Просто почистете и подсушете повърхността, прикрепете я към правилното място, натиснете върху нея, след което виси всичко, което ви трябва.ДЕКОРАТИВНА СТОЙКА за СТЕНЕН ИЗКУСТВО : Този монтиране на вешалкам не трябва да пробия дупка в стената, без инструменти и винтове, просто махнете отметката самозалепваща лента и залепете към стената.КУКА за дрехи : Тези тежкотоварни куки за баня са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Водоустойчивост и устойчивост на корозия.Идеален за закачалки за кърпи в банята или кухнята.Списък на пакетите в 12 x куки Характеристики - Стилен стенен куки за гъба за душ, кърпи, картини, халати, палта, шапки, якета, шалове, ключодържатели, портфейли, кухненски съдове и прибори. - Тези стенни куки може стик различни гладка твърда повърхност, красив и модерен, съвместими с всеки друг съвременен дизайн на домашен интериор. - Тези тежкотоварни куки за баня са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Водоустойчивост и устойчивост на корозия.Идеален за закачалки за кърпи в банята или кухнята. - Материал : Неръждаема стомана. - Това монтиране на вешалкам не трябва да пробия дупка в стената, без инструменти и винтове, просто махнете отметката самозалепваща лента и залепете към стената. - Осигуряване на качество и дълготрайност, не е нужно да се притеснявате за това, че стената лепкава куки ще паднат или заржавеют след излагане на вода.Описание на продукт Е комплект стенни висящи куки 4cs, които са изработени от материал от неръждаема стомана, дълготрайни и лепкав, практично и удобно.