Futurizta Tech® Zeus-X Универсален Мультикабель 6-в-1 (6,6 фута / 2 м) за бързо зареждане на преносими компютри капацитет от 60 W 20 /3 А, QC3.0 и 27 Вата за бързо зареждане на iPhone и синхро?
  • New

Futurizta Tech® Zeus-X Универсален Мультикабель 6-в-1 (6,6 фута / 2 м) за бързо зареждане на преносими компютри капацитет

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Универсална съвместимост с 6 на 1] - Оборудван с всички необходими конектори за зареждане на устройства, съвместими с 99% от електронни устройства, представени на пазараСъвместим с i Phone, Samsung, Macbook, Huawei, wi-със слушалка, захранване и т. Сега ще ви е необходим само 1 кабел за всичките си устройства!. [Максимална здравина и липса на entanglements] - Усилвател за съединител от алуминиева сплав в комбинация с нейлоном от бязи военен клас, предвижда срок на експлоатация до 15 000 + завои, в състояние да понесе случайни износване.Технология за защита от entanglements ви позволява веднага, с лекота използвате кабел!Получават 2-годишно беспроблемная гаранция!. [Подкрепа за бързо зареждане на i Phone 27 W] - За разлика от други мультикабельных устройства на пазара, Зевс-X поддържа бързо зареждане от 0 до 60% само за 30 минути!Зевс-X също така може да поддържа зареждане капацитет от 30 W за i Pad Pro.Кажете сбогом на дълго време за зареждане!. [Бърза и интелигентна зареждане] - Вграденият интелигентен чип автоматично регулира кабел за зареждане ток, за да се гарантира бързо и сигурно зареждане.Зареждайте 300% по-бързо до 3 Както и излъчване на данни със скорост до 480 mbit/s.0, 60 W захранване и Samsung бързо зареждане. [Многофункционален и гъвкав] -Поддръжка зареждане с телефон, Android Auto, Carplay.прехвърляне на снимки от телефон с камера, поддръжка на USB OTG и т. Zeus-X-това е швейцарски армейски кабел за всичко!. [Интелигентен led индикатор] - Зевс-X - единственият на пазара универсален кабел, оборудван с led.Лесно можете да определите дали вашия кабел е свързан, гледане на състоянието на светодиода.Led, специално оптимизиран, за да можете да я намерят през нощта, без да е твърде ярък. [Универсална съвместимост с 6 на 1] - Оборудван с всички необходими конектори за зареждане на устройства, съвместими с 99% от електронни устройства, представени на пазара.Съвместим с i Phone, Samsung, Macbook, Huawei, wi-със слушалка, захранване и т. Сега ще ви е необходим само 1 кабел за всичките си устройства!. [Максимална здравина и липса на entanglements] - Усилвател за съединител от алуминиева сплав в комбинация с нейлоном от бязи военен клас, предвижда срок на експлоатация до 15 000 + завои, в състояние да понесе случайни износване.