ДЗИНЬ.Закопчалка за пожарогасител PAI 1 бр., Съвместимо с Регулируем група за пожарогасител Джип, подходящ за 3-инчов или 3,25-инчов скоба за бутилка от пожарогасител, п?
  • New

ДЗИНЬ.Закопчалка за пожарогасител PAI 1 бр., Съвместимо с Регулируем група за пожарогасител Джип, подходящ за 3-инчов или 3,25-инчов

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Широко приложение】 Подходящ за пожарогасители с кръгла тръба 1,75"-2" и диаметър 3 "или 3,25"Прикрепете пожарогасител, за да бара в колата си, за да му е лесно да се сдобият в случай на възникване на пожар.Много гъвкав и може да се монтира на бара на всяко място, където вие пожелаете. 【Висококачествени материали】 Планина за пожарогасител, изработени от алуминий, която е различна здравина и трайност (5-10 кг). 【Лесна инсталация】 Планина за пожарогасител разполага с напълно регулируеми винтове, можете да регулирате размера на скоба за пожарогасителя в съответствие с размера на пръта, на вашето превозно средство, че да може да се заключва. 【ЛЕСНА за РАЗГЛОБЯВАНЕ】 Бързо освобождаване за получаване на пожарогасител.Една ръка издърпайте дръжката хоризонтално, с другата ръка извади пожарогасител вертикално. 【Предпоставка включва】 1 х стойка за закрепване на пожарогасител. моля, не се колебайте, пишете ни, ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка. (пожарогасител в комплекта не са включени). 【Широко приложение】 Подходящ за пожарогасители с кръгла тръба 1,75"-2" и диаметър 3 "или 3,25".Прикрепете пожарогасител, за да бара в колата си, за да му е лесно да се сдобият в случай на възникване на пожар.Много гъвкав и може да се монтира на бара на всяко място, където вие пожелаете. 【Висококачествени материали】 Планина за пожарогасител, изработени от алуминий, която е различна здравина и трайност (5-10 кг). 【Лесна инсталация】 Планина за пожарогасител разполага с напълно регулируеми винтове, можете да регулирате размера на скоба за пожарогасителя в съответствие с размера на пръта, на вашето превозно средство, че да може да се заключва. 【ЛЕСНА за РАЗГЛОБЯВАНЕ】 Бързо освобождаване за получаване на пожарогасител.Една ръка издърпайте дръжката хоризонтално, с другата ръка извади пожарогасител вертикално.