Ръчен Пистолет За Конопатки, Пистолет за Конопатки Без капки, Пистолет за Конопатки Керамични плочки от Неръждаема Стомана, Пистолет За Фугиране на разтвора, Ръчен
  • New

Ръчен Пистолет За Конопатки, Пистолет за Конопатки Без капки, Пистолет за Конопатки Керамични плочки от Неръждаема

BGN 16.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този конопатящий пистолет е подходящ за нормална фугиране шевове, епоксидна фугираща смес фуги, etcit може да се използва за фугиране на циментовите фуги и конопатки керамични плочки.Този конопатящий пистолет е подходящ за нормална фугиране шевове, епоксидна фугираща смес фуги, etc.it може да се използва за фугиране на циментовите фуги и конопатки керамични плочки.Добра херметичност, може да се пълнят по всички направления под различни ъгли, повишава ефективността на работа, спестява време и материали.Проектиран с ергономична дръжка за хващане и той е по-икономичен в експлоатация.Този пистолет за конопатки е изработен от сгъсти неръждаема стомана, здрава, устойчива на износване и устойчива на корозия.Можете да го попълните на цимент, вар, лепило за фуги, средство за украса на шевове, etc.it има широка гама от приложения, е трудозатратным и лесно. Този пистолет за конопатки подходящ за нормална фугиране шевове, епоксидна фугираща смес фуги, etc.it може да се използва за фугиране на циментовите фуги и конопатки керамични плочки. Добра херметичност, може да се пълнят по всички направления под различни ъгли, повишава ефективността на работа, спестява време и материали. Проектиран с ергономична дръжка, удобен за задържане и по-труден за работа. Този пистолет за конопатки е изработен от сгъсти неръждаема стомана, здрава, устойчива на износване и коррозионностойкой. Можете да го попълните на цимент, вар, лепило за фуги, средство за украса на шевове, etc.it има широк спектър на приложение и е трудозатратным и лесно. Параметри на попълване : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : с пистолет за конопатки Материал : неръждаема стомана Тегло : около 1190 г / 42 грама Размер : Дължина-пистолет за конопатки : около 41 см / 16,1 инча Диаметър пистолет за конопатки : приблизително 6,8 см / 2,7 инча Дължина накрайник : прибл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Caulking Gun
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 1190g / 42oz
Size:
Caulking Gun Length:
Approx. 41cm / 16.1in
Caulking Gun Diameter:
Approx. 6.8cm / 2.7in
Nozzle Length:
Approx. 15cm / 5.9in, Approx. 9cm / 3.5in
Spoon Handle Length:
Approx. 28cm / 11in 
Package List:
1 x Caulking Gun:
2 x Nozzle:
1 x Spoon:
1 x Stopper:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: