Кабилок Плодови Купата на Водещата Купата на Плодови Чаши Кошница за пържена храна В Хотел Многофункционален Държач За Плодове Желязна Хлебница Черна Метална Кош?
  • New

Кабилок Плодови Купата на Водещата Купата на Плодови Чаши Кошница за пържена храна В Хотел Многофункционален Държач За Плодове

BGN 7.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен от висококачествени материали, безопасни и много траен в употребаМетална количка - това е лесно решение за съхранение на плодове, леки закуски или какъвто и да е малка порция храна. в повечето сцени, като например къща и хотел, елегантна кошница за работния плот, повышающая качеството на живот.Този продукт може да ви помогне да украсите сватбата или дома в празничните дни.Метална количка също е много подходящ за пикник, а също и като кошница за съхранение на вещите в хотела и декорация на дома.Изработен от висококачествени материали, безопасни и много траен в употреба.Метална количка - това е лесно решение за съхранение на плодове, леки закуски или какъвто и да е малка порция храна. в повечето сцени, като например къща и хотел, елегантна кошница за работния плот, повышающая качеството на живот.Този продукт може да ви помогне да украсите сватбата или дома в празничните дни.Метална количка също е много подходящ за пикник, а също и като кошница за съхранение на вещите в хотела и декорация на дома.Описание на Този продукт представлява многофункциональную кошница за съхранение, тя изглежда много елегантно и красиво.Той може да се използва не само за съхранение на плодове, но и украса на вашата стая.Подходящ за множество случаи, можете да го използвате, когато отидете на пикник, е за вашите близки приятели или членове на семейството.Характеристики -Цвят : черен -Материал : желязо -Размер : 21,00 X21,00 X7,20 см /8,25 X8,25 X2,83 инча - Изработен от висококачествени материали, безопасни и много траен в употреба. - повечето сцени, като например къща и хотел, обзаведен кошчето на работния плот, повышающая качеството на живот. - Метална количка - това е лесно решение за съхранение на плодове, закуски или други по-малки част на порциите продукти. - Метална количка също е много подходящ за пикник или като кошница за съхранение на вещите в хотела и декорация на дома.