XOLLAR 48 см, Голяма Пола за Коледната Елха, Мат, Цветни Звезди с Отпечатъци от Лапите на Животните, Украси за Коледната Елха за Зимните партита, на Празника на Новата Го?
  • New

XOLLAR 48 см, Голяма Пола за Коледната Елха, Мат, Цветни Звезди с Отпечатъци от Лапите на Животните, Украси за Коледната

BGN 16.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Идеална украса за дома】 Пола за коледната елха ще стане идеално за декорация на вашите коледни елхи, идеален подарък за парти, нов дом, коледа, коледни празници, както и на нова година, просто изпрати на своите приятели или близки роднини като подарък ?【Както големи, така и малки размери】 30 см/36 см/48 см, подходящ за повечето коледни елхи 5-7 метра. ?【 Здрав материал】 Този многократна употреба подложка за коледната елха е изработен от висококачествен кратък плюш. ?【Уникален дизайн】 Нашата пола под формата на дърво наистина е подобна на пола за малки момичета, тя има декоративна пискюл, подчертавайки своята елегантност, 3 завязки за по-добро носене и да се сваля. ?【Инструкции за грижа】 се Перат в машина, сешоар в перална машина при ниска температура, да не се избелва.Пола за коледно XOLLAR стильна и уникален, че е добре да декорирате вашия район -Стил : Цветни звездички с отпечатъци от лапите на животните -Характеристика на продукта 1. Размер : 30 / 36 / 48 инча 2. Материал : мек на допир кратък плюшени 3. Тегло : 30 инча = 0,33 кг/ 36 инча = 0,44 кг/48 инча = 0,77 килограм-Характеристики на продукта : Здрава, лека, специален, за многократна употреба, цветна подложка за коледната елха-Идеален подарък за празник, нов дом, нова година, Коледа, подарък за Деня на благодарността за вашите приятели или семейства -на Помещение включва : 1 пола за коледната елха.