Комплект от 10 Златни дръжки за шкафове FULGENTE, Мат Месинг 3,75 инча (96 мм) Центрове дупки с Черна Основа, на вратата на достъпа чекмедже на Шкафа Дърпа Обков за Кухнята, Б?
  • New

Комплект от 10 Златни дръжки за шкафове FULGENTE, Мат Месинг 3,75 инча (96 мм) Центрове дупки с Черна Основа, на вратата на

BGN 21.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤️ 【Висококачествени материали】: 10 x корпусни пръчки, изработени от тръбата-дръжка от неръждаема стомана с матово покритие месинг покритие, а базовата му краче е направена от с сплав с плоска черна тапицерия, куха структура, но висококачествен метален материал придава усещане за здравина ❤️ 【Широко приложение】 : тези сцепление в съвременен стил са изработени от два различни вида материал и покритие, което ги прави външен вид и усещане на по-висок клас, трайни и издръжливи.Идеален за шкаф, чекмедже, гардероб, шкафа или бар, подходящ за кухня в различен стил, баня, дома и офиса. ❤️【Размери】Дължина разстояние между дупките : 3-3 / 4 инча (96 мм); Обща дължина : 4-3 / 4 инча (120 мм); Диаметър : 0,55 инча (14 мм); Тегло : 2,5 грама. ❤️【Всяка жажда се предлага с два вида крепежни винтове】s : винтове за закрепване на машината с дължина 1 "и 1-3 / 4", размер : метричен 4. Забележка : крепежный винт с дължина 1 инч е подходящ за обикновени врати на гардероба с дебелина 3/4 от инча или отпред чекмедже, крепежный винт с дължина 1-3 / 4 инча подходящ за обща дебелина на чекмедже-малко 1-1 / 2 инча. ❤️【Гаранция за 100% удовлетвореност】 : Ако нещо не е наред с вашите чекмеджета на гардероба, пълно възстановяване на сумата или замяна на нови стоки. 24-часова онлайн услуга, вие можете да се обърнете към нашия персонала за използване по всяко време, когато ви е необходим.Fulgente се стреми да предлага висококачествено оборудване на достъпна цена и организатор, които ще ви помогнат да спестите бюджет.Нашата философия е да направи живота на хората по-удобно и по-креативни, за добавяне на цветове на кухнята и опростяване на съхранение и почистване.Дизайн идва от реалния живот, никой не иска да гледа мръсни и монотонна кухнята, когато се прибрах у дома.Ние се стремим да направим вашата кухня и живота по-лесен.