Raone Сладка Шапчица с Черепа На Деня на Благодарността, С Припокриване, Забавна Пуйка, Памучни Шапки за Химиотерапия, Шапки От Рак, Тюрбан, Естетически Възли Меки Шап?
  • New

Raone Сладка Шапчица с Черепа На Деня на Благодарността, С Припокриване, Забавна Пуйка, Памучни Шапки за Химиотерапия, Шапки

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ПолиестерЕластичната закопчалката. ⭐Материал : Шапчица-бини е Направена от висококачествен 100% полиестер, двупластова, дишаща, мека, удобна, лека и приятна за кожата, добре опъната и лесно за носене.Модерен стил за възрастни. ⭐ Размер : Отлична еластичност се Разтяга, за да се поберат повечето размери на главата.Обиколката на шапката : 20-23 инча (53-59 см). ⭐ Уникален дизайн: Различни дизайни с пълна принтом, тези шапки можете да комбинирате с вашите дрехи, за да ви направи по-привлекателни.Шапки унисекс за възрастни са Подходящи за активен отдих, като например каране на ски, къмпинг, туризъм. ⭐Поводи: Атрактивен дизайн отделя от тълпата.Леки шапки-бини с припокриване, Прости, но неподвластные време.Чудесно при косопад или по време на сън, за да скрие косата си или да предпази главата си. подходящ за занимания на закрито или на открито, разходки, походи по магазините, лесна пребиваване вкъщи, пътуване, туризъм, къмпинг, ски, сноуборд, кънки на лед и др ⭐най-Добрият подарък : Бъдете готови за всичко това, през пролетта, есента и зимата.В Ежедневието шапочке Ви е Топло, Уютно и Стилно.Най-добрият подарък за вашите родители, приятели и за самите вас за Коледа, Хелоуин или Дори на Великден.Материал : Полиестер (много мека висококачествена тъкан), удобни и дишащи, съчетава в себе си достатъчно еластичност, с гъста засаждане.Един размер : подходящ за обиколка на главата 20-24 инча, съчетава в себе си достатъчно разтегливост и стегнато. Стил, дизайн : индивидуалност, навеждам се, прост, но вечния, мек и лек.Подходящ е за целия сезон : Пролет/Лято/Есен/ Зима.Могат да се носят с Дълги Свитером, Шал, Гамаши и Обувки.Подходящ е както за мъже, така и за жени, също е подходящ за тийнейджъри.Избор на множество стилове : от Широк избор на стилове позволява Ви да изберете любимите си или вие можете да изберете множество стилове, които ще се слее с вашата дрехи!Предпочитан подарък : Висококачествен шапчица - един добър подарък за любимия човек, семейството, приятелите.