JKUYWX Рафтове за баня Сребрист Алуминиев Стенен Черна Кухненска Кърпа поставка за Чаши Стелажи За Съхранение на Шампоан Притежателя на Обкова (Цвят: D)
  • New

JKUYWX Рафтове за баня Сребрист Алуминиев Стенен Черна Кухненска Кърпа поставка за Чаши Стелажи За Съхранение на Шампоан Притежателя

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рафт за баня може да се използва в банята или тоалетната, както и да поставите в нея шампоан, гел за душ, сапун и т също може да се използва в спалнята или зад вратата, както и поставяне на хартиени кърпи, парфюми, козметични чанти и т. в Долната част на рафтовете в банята е оборудвана с дренаж и вентилация.В душ-кабината количество вода на полица може да бъде намалена, а на сухо и чисто рафтове могат да се поддържат в известна степен, за да bathroom е чист и подреден.Използването на дизайн с балюстри около рафтовете може да се предотврати подхлъзване по-малки елементи и лесно да се гарантира безопасността на малки предмети.Етажерка за баня, изработен от космически алуминий.Лесни за почистване и се грижи след употреба.Му е трудно да подлежат на корозия и замира.След дълъг период на употреба, лесно се поддържа блясъка на цветове във влажна среда.Рафт за баня може да се използва в банята или тоалетната, както и да поставите в нея шампоан, гел за душ, сапун и т. също може да се използва в спалнята или зад вратата, както и поставяне на хартиени кърпи, парфюми, козметични чанти и т. в Долната част на рафтовете в банята е оборудвана с дренаж и вентилация.В душ-кабината количество вода на полица може да бъде намалена, а на сухо и чисто рафтове могат да се поддържат в известна степен, за да bathroom е чист и подреден.Използването на дизайн с балюстри около рафтовете може да се предотврати подхлъзване по-малки елементи и лесно да се гарантира безопасността на малки предмети.Етажерка за баня, изработен от космически алуминий.Лесни за почистване и се грижи след употреба.Му е трудно да подлежат на корозия и замира.След дълъг период на употреба, лесно се поддържа блясъка на цветове във влажна среда.Рафт за баня може да се използва в банята или тоалетната, както и да поставите в нея шампоан, гел за душ, сапун и т. също може да се използва в спалнята или зад вратата, както и поставяне на хартиени кърпи, парфюми, козметични чанти и т.

Material:
Color:
black,Silver.
Package included:
1x storage rack.:
Packing list:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Bathroom Organizer Countertop,2 Tier Bathroom Counter Organizer Kitchen Spice Rack Cosmetic Organizer,Countertop Storage Shelf for Bathroom, Kitchen, Living Room, Bedroom, Dressing Table :