Органайзер за шалове, Подови закачалка за шалове на колела, Съвременен 3-те Нива, гардероб, Органайзер, търговия на Дребно полк за шалове / кърпи, лесно се монтира (Цв?
  • New

Органайзер за шалове, Подови закачалка за шалове на колела, Съвременен 3-те Нива, гардероб, Органайзер, търговия на Дребно

BGN 115.88

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【 Модерна лесно лукс 】Закачалка за шалове като цяло е издържана в скандинавски минималистичном стил, стилен външен вид на притежателя за шалове също така е идеално за декорация на дома ?【 Здрав метал арт 】 Цялата рамка закачалки, изработени от устойчив метал, с използване на процеса на гальванопокрытия и полиране придава елегантен външен вид и деликатен нюанс. ?【 Гладка повърхност 】 Дизайн на притежателя на организатор, без да linkings, след повтаряща се ръчно полиране повърхността става гладка и приятна на допир, така че това няма да навреди на шарфу. ?【 Ефективно съхранение на 】 Конструкция с няколко рычагами позволява опростяване на настаняване, извличане или привеждане в ред вашите шалове, връзки или всякакви аксесоари.В него едновременно могат да се поберат 28-30 шалове. ?【 Широко приложение 】 Тази закачалка за дрехи добре ще се впишат в къща, офис, коридора, коридора, спалнята, апартамент, хотел и др.И отличен организатор в килера за леггинсов, кофточек, бельо, палантинов, шалей и други дълги ивици мека кърпа. ?【 Модерна лесно лукс 】Закачалка за шалове като цяло е издържана в скандинавски минималистичном стил, стилен външен вид на притежателя за шалове също така е идеално за декорация на дома. ?【 Здрав метал арт 】 Цялата рамка закачалки, изработени от устойчив метал, с използване на процеса на гальванопокрытия и полиране придава елегантен външен вид и деликатен нюанс. ?【 Гладка повърхност 】 Дизайн на притежателя на организатор, без да linkings, след повтаряща се ръчно полиране повърхността става гладка и приятна на допир, така че това няма да навреди на шарфу. ?【 Ефективно съхранение на 】 Конструкция с няколко рычагами позволява опростяване на настаняване, извличане или привеждане в ред вашите шалове, връзки или всякакви аксесоари.В него едновременно могат да се поберат 28-30 шалове. ?【 Широко приложение 】 Тази закачалка за дрехи добре ще се впишат в къща, офис, коридора, коридора, спалнята, апартамент, хотел и др.И отличен организатор в килера за леггинсов, кофточек, бельо, палантинов, шалей и други дълги ивици мека кърпа. титуляр-органайзер MOBON улеснява организирането, повишава степента на използване на пространството, като ви помага да поддържа реда в къщата.