4 БР Вниманието! Децата в играта! Предупредителен знак за деца, които Играят в двора, Микрорайони, училища, детски градини, парк и на улицата, Тротоара и алеята за бяг?
  • New

4 БР Вниманието! Децата в играта! Предупредителен знак за деца, които Играят в двора, Микрорайони, училища, детски градини,

BGN 19.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СВЕРХЦЕННОСТЬТози набор от признаци се състои от 4 бр. стикери "Децата на игралната дъска".Всички надписи са изпълнени в ярко-жълт цвят, за да им е лесно да разберете на минувачите.РАЗПОЗНАВАЕМ И ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ.Предупредителни знаци могат лесно да се забележат отдалеч, през деня и дори през нощта.Ярко жълт цвят помага минаваща покрай хората да бъдат по-внимателни.Това е двустранен, Комплект Пътни знаци и указатели в двора.Може просто да се сгъне и да се постави навсякъде.Няма нужда да се събират.ИДЕАЛЕН ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ЗНАК. Нашият предупредителен знак "Деца в играта" е идеален за употреба в градината и дома.Това осигурява защита на децата по време на игрите, извън дома и протест на водачи, велосипедисти и много други.Отличен за дворове, квартали, училища, детски градини, паркове и улици, тротоари и при песните.ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО.Изработен от висококачествени материали, ПВЦ, за по-добър и дълъг период на употреба.УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ.Софтуер, различен опит пазаруване е наш основен приоритет за нашите клиенти.Не се колебайте да ни информират чрез "свържете се с продавачите", ако стоките не отговарят на вашите очаквания.Тържествата започват в JOYIN!.