Комплекти Диамант Живопис за възрастни и Деца, Diamond Изкуство Кошмарен Галактика Космическите HD Картина върху Платно, екстремни 5D Пълна Тренировка през Цялата Crystal ?
  • New

Комплекти Диамант Живопис за възрастни и Деца, Diamond Изкуство Кошмарен Галактика Космическите HD Картина върху Платно, екстремни

BGN 3.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? На помещение включва : платно за диамант живопис, тава за диаманти, малко фалшив скъпоценен камък, химикалки, самозакрывающиеся чанти и други аксесоари комплекти за диамантения изкуство 11,81 × 15, 74 инча Този размер е подходящ за начинаещи и може да бъде изпълнена бързо ? Диамантена живопис - най-добрата колекция от работи за любителите на ръкоделието.Канва е наситена с цвят и има силен триизмерен ефект, в сравнение с традиционните бродиране на кръстат бод се бродира по-лесно и по-красива. ? Платно HD допълнени с блестяща пудра, на снимката по-хубава, му е трудно да се прибират, той никога не выцветет, добавяне на бои вашия офис и спалнята. ? На околната среда термоплавкая залепваща паста притежава висок вискозитет, я лесно отвалить. 5 D диамантена рисувани може да се запази в продължение на много години, ще даде на вашето домашно декорация по-топъл вид, след приключване на производството си можете да дадете на приятелите си.Диамантена рисувани с ръцете си прави подарък по-смислено. ? Услуги UPABLUNSO : Ако в получения от вас изображение с диаманти липсва диамант, моля, свържете се с нас навреме, ние ще доставим ви диамант безплатно, за да можете да завършите красиви картини. ? На помещение включва : платно за диамант живопис, тава за диаманти, малко фалшив скъпоценен камък, химикалки, самозакрывающиеся чанти и други аксесоари комплекти за диамантения изкуство 11,81 × 15, 74 инча Този размер е подходящ за начинаещи и може да бъде изпълнена бързо. ? Диамантена живопис - най-добрата колекция от работи за любителите на ръкоделието.Канва е наситена с цвят и има силен триизмерен ефект, в сравнение с традиционните бродиране на кръстат бод се бродира по-лесно и по-красива. ? Платно HD допълнени с блестяща пудра, на снимката по-хубава, му е трудно да се прибират, той никога не выцветет, добавяне на бои вашия офис и спалнята.