АСТРА 4 Бр. Метална Огледална Лента е САМ Художествена Графична Лента за Подарък опаковки, Украса, 3/8 инча x 88 Ярда (Злато, Сребро, Розово злато)
  • New

АСТРА 4 Бр. Метална Огледална Лента е САМ Художествена Графична Лента за Подарък опаковки, Украса, 3/8 инча x 88 Ярда (Злато,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Осъществяване】 вие ще получите 4 ролка графични ленти, само на 3 различни цветове, злато, сребро, розово злато, и техният размер прибл 22 ярд в един свитък, достатъчно на брой и достатъчно дължина, подходящи за ежедневна употреба и замяна, или можете да ги споделите с приятели. 【Удоволствие от diy】 тези графични ленти може да ви донесе повече удоволствие от занаяти собствените си ръце, можете да ги залепите директно на стената като тапет или да използвате вашето въображение и креативност за украса на други предмети; Можете също да де, заедно със своите приятели и семейството си, и те могат да укрепят приятелства. 【Надежден материал】 тези огледални метални ленти са изработени от качествен PET материал, с лъскава, блестяща, вибрираща огледално покритие, които са трайни при използването им е лесно да се прекъсне, те са устойчиви на разделяне, корозия, ги може да се прилага в продължение на дълго време, и те са покрити с трайна прозрачно лепило на системата. 【Удобно да се използва】 благодарение на трайно клею с обратна страна, лесно се инсталира на гладка, непыльную стената / пода, плочки, керамика, стъкло, метал, пластмаса, гладка светеща стена или лакированное дърво и т., Просто махнете защитното фолио, изрежете желаната дължина и я залепете на мястото, където искате.Също така може да бъде обклеен двустранно тиксо. 【Широк спектър от приложения】 лъскавите златни филмовите ленти обикновено се използват за облицовки на стени, подове, гардероб, нощни шкафчета, шев на крилото, разлика между плочките.Това е много добро семейно бижу, съответстващ на вашата индивидуалност, за да направите своя дом със собствените си ръце и да се подобри качеството и красотата.Освен това, металик филм лента може да се използва за печат, индустрия, автомобилната промишленост, електроуреди, рекламни дисплеи и така нататък.