Столчето за кола Toddmomy 6 бр., Универсален Калъф за майка, Подарък за Хранене на Открито, Еластичен Престилка за Хранене, Калъф за кола, Навес за Душ с Модел от полиесте?
  • New

Столчето за кола Toddmomy 6 бр., Универсален Калъф за майка, Подарък за Хранене на Открито, Еластичен Престилка за Хранене,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер памукЕластичен калъф за детска количка : лесно сгъване и съхранение, което позволява без особени усилия да го вземе със себе си, излизайки на улицата.Козирка за детска количка : подарък за вашите приятели, които да имат дете, покажи им любовта и грижите, преподнесите им малка изненада.Еластичен калъф за детска количка : безопасно, без мирис, без вреда, подходящ за деца.Издръжлив на употреба, не е лесен, служи за целия срок на услугата. Калъф за хранене : за многократна употреба, може да се използва като своята практика за хранене, автомобилния навес, своята практика за колички и т. Шал за кърмене : лесно сгъване и съхранение, което позволява без особени усилия да го вземе със себе си, излизайки на улицата.Осъществяване на Списък 1 х калъф Особености -Добра плат, обезопасена, без вреда, не е лесно да избледнява или деформирана, продължителна употреба. - Лесно сгъване и съхранение, което позволява без особени усилия да го вземе със себе си, излизайки на улицата. -Материал : полиестер, памук -Размер : 70,00 X64,00 X1,50 см /27,51 X25,15 X0,59 инча Цвят : червено - Удобен монтаж и демонтаж.Подходящо за неблагоприятни метеорологични условия и ежедневна употреба. - Нашият стилен печатни фигура разкрасяване аксесоари, не само вашия автомобил и количка, но и облеклото си. - Моющийся и за многократна употреба, лесно се поддържат чисти.Ветрозащитный и калъф за ежедневна употреба.Информация за стоки, шал за кърмене ще ви Помогне да останете здрави и защитени от досадни непознати, дъжд, вятър, зимата, рязко на светлината и много други. калъф за хранене Е полезен калъф за кърмене, която ви дава възможност да се хранят бебето си по всяко време и на всяко място без колебание. еластичен калъф за колички също така Можете да го инсталирате на количка за активна почивка.