Количка за мръсно бельо, Спестяване на пространство, Кошница за дрехи в банята, Висящи Кошници за бельо (9,44x5,51x15,74 инча)
  • New

Количка за мръсно бельо, Спестяване на пространство, Кошница за дрехи в банята, Висящи Кошници за бельо (9,44x5,51x15,74

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ 【Лек и без мирис】 Той по-лесно, издръжливи в сравнение с и без мирисС помощта на тази дишаща мрежа може да осигури циркулация на въздуха и намаляване на миризмата на мръсни дрехи. ★ 【Лесна употреба 】 Подвесная кош за бельо има голяма дупка, в нея могат лесно да поставите мръсни дрехи. особено за дебели дрехи.Направете живота си по-лесно.Метални ръбове с трайни джапанки държат му отворена хоризонтално по време на употреба.Също така може да се сгъва, когато не се използва. ★ 【 Здрава тъкан】 Тази рамка, която да чанта за дрехи изработени от новата вкара тъкан, която повече е трайна, отколкото други тъкани.Срокът на служба на този на продукта повече, отколкото при други подобни продукти. ★【Голям капацитет】Размер врата на висящи кошници за бельо е 9,44x5,51x15,74 инча, което дава повече пространство за съхранение плътни дрехи, особено пуловери, палта, спално бельо и чаршафи.Той здрав и издръжлив. ★ 【Удобно за семейството си】Вратите висящи кошници, предназначени не само за съхранение на мръсните си дрехи, чаршаф, но и за съхранение на други малки неща, кърпи, чадъри, играчки, обувки и т., Чанта-коша за пране също могат да се перат в перална машина, но застегивайте цип и изваждайте куки.Тема : Име на продукта : Кошница за дрехи Материал : мрежа Цвят на продукта : бял Размер на продукта : 24x14x40 см / 9.74in Размер на опаковката : 24x14x2.51x1in нето Тегло : 0.178 килограма бруто Тегло : 0.189 паунда на Помещение включва : 1 × Количка за бельо.