Abaodam Малки Декорации за Коледната Елха Mesa para De Adorno Mesa para De Коледен Декор Мини коледни Елхи От Сизал Мини-Коледна Бор Модел на Коледно Блясък 1 бр.
  • New

Abaodam Малки Декорации за Коледната Елха Mesa para De Adorno Mesa para De Коледен Декор Мини коледни Елхи От Сизал Мини-Коледна

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАСТОЛНА коледно дърво - Използвайте тази поделку от коледната елха като подпори за снимане, за да направят няколко добри снимки със семейството и приятелите сиОСВЕТЕНИ МИНИ-коледна елха - красивия дизайн, това е един прекрасен подарък за вашето семейство и приятели като изненада. малки коледни елхи-Топки и топла светлина гирлянда ще ви позволи да се насладите по-забележителен празник и ще придадат на вашия дом по-празнична атмосфера.НАСТОЛНА КОЛЕДНО ДЪРВО - Изработени от PVC и ленено материал, безопасен и полезен за здравето на допир.Коледно дърво от матирано стъкло - това е десктоп декорация от красиви цветни топки и топъл светъл шнурком ще ви донесе повече забавление на вашето парти.Списък на пакетите 1 x украса на Коледна елха (в комплекта кабел за лампа) Функции - Материал : PVC, лен, дървени трапезни модели snow pine. - Мъниста за лампи : повече от 20 украса за коледната елха. - Светъл цвят : Топли светли мини-дръвчета от сезал. - Размер : 30,00 X20,00 X20,00 см/11,79 X7,86 X7,86 инча за парти. - Той има стабилна основа за декорация, за да можете да го поставите на всяко място и украса на коледната елха празничната маса Joy. -Подходящ за празнични партита, сватби, украса на дома, магазина и бара и т. Изкуствена коледна елха. - Стилен дизайн, коледни топки и гирлянди за лампи и да наблегнат на празничната атмосфера на декора на Коледната елха. - Идеален подарък за деца, приятели, семейства, те могат сами да украсят домашно парти, пейзажные природа миниатюрни коледна елха. - Мини-коледна елха е направена от висококачествен PVC и ленено материал за продължителна употреба.Информация за стоки artificiales para Тази мини-коледна елха с красиви топки и венец за лампи ще ви прекрасни празнични спомени.Лесен декор Коледно Защо са избрали нашата борда на коледна елха?Това е идеалният коледен избор.