Бродерия на килима Be & xn, Набор от Куки-Ключалки, ръчно изработени, Направи си сам, Мат с животни-Футбол 45x45 см (18x18 инча)
  • New

Бродерия на килима Be & xn, Набор от Куки-Ключалки, ръчно изработени, Направи си сам, Мат с животни-Футбол 45x45 см (18x18

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➤ материали : Конци за бродиране от полиестерни влакна, дебел конец за бродерия, за да се бродира по-добра килим ➤ характеристика : Този ръчно изработени килими ви дава възможност да се отдадете на ръчна работа с децата си и да се насладите на поделками със собствените си ръце. ➤ пакетът включва : В комплекта е включена плат-основа, конци за бродиране, плетене на една кука, инструкции и т. ➤ използване : Може да се използва като подложка за пода, подложки за краката, спалното подложка, възглавници и т. Почти невероятно!. ✔ моля, обърнете внимание : ✔ да се направи килим по-добра посока бродерия трябва да бъдат равни (на окото има четири страна, моля, зацепите горната и долната страна на една кука), моля, не променяйте посоката, по желание. ➤ материали : Конци за бродиране от полиестерни влакна, дебел конец за бродерия, за да се бродира по-добра килим. ➤ характеристика : Този ръчно изработени килими ви дава възможност да се отдадете на ръчна работа с децата си и да се насладите на поделками със собствените си ръце. ➤ пакетът включва : В комплекта е включена плат-основа, конци за бродиране, плетене на една кука, инструкции и т. ➤ използване : Може да се използва като подложка за пода, подложки за краката, спалното подложка, възглавници и т. Почти невероятно!. ✔ моля, обърнете внимание : ✔ да се направи килим по-добра посока бродерия трябва да бъдат равни (на окото има четири страна, моля, зацепите горната и долната страна на една кука), моля, не променяйте посоката, по желание.Размер : 38*38 см (14,9 инча); 45*45 см (17,7 инча); 50*50 см (19,6 инча) Този прекрасен ръчно изработени Килими Ви дава възможност да се отдадете на ръчна работа заедно със Своите деца и да се забавляват от самостоятелна работа.Дори ако нямате опит с Защелкивающимся на една кука, и Вие Да го направите.