Malier 2 Опаковане на Коледен нашийник за кучета с Цвете, Класически Коледен нашийник за кучета в клетката на Бъфало с трайно се деформира, Врати за домашни любимци за ?
  • New

Malier 2 Опаковане на Коледен нашийник за кучета с Цвете, Класически Коледен нашийник за кучета в клетката на Бъфало с трайно

BGN 6.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Коледен нашийник за кучета】 Уникален класически нашийник в червената клетка от бъфало с цвете, мода и новостЦветето е снабден с лента, която лесно се отстранява с яка и може да бъде прикрепен към друга врата.Сладък нашийник за кучета предлага на вас и вашите домашни любимци нов опит на разходка с кучето си, това е най-добрият подарък за вашите домашни любимци. 【Регулируем размер на】 Малък нашийник регулира от : 10,5 "-14,1", средно яка регулира от : 13,2" -19,1", голяма яка, регулирани от : 15" -22,8". Позволява свободно регулиране на плътността на шал и яка, идеален за кучета малки и големи размери.Съвети : Моля, измерете обиколката на врата на вашия любимец преди да поръчате. 【Материали премиум-клас】 Нашия каишка за яка за кучета и папийонка, изработени от висококачествен памук и полиестер, 100% изящни ръчно изработени работа, трайни, здрави, лесни, удобни и не увреждат кожата на вашите любимци. 【Здрава метална профили】Обтегач и D-образен пръстен, изработени от висококачествен метал, без остри ръбове, лесно застегивают нашийник на врата на котката или кучето, лесно се облича и да стреля.С помощта на ултра силна D-образни халки може да се свържете към жетону за допълнителна сигурност. 【За многократна употреба】 е Идеално за коледното парти, ежедневни чорапи, костюм за парти по случай рожден ден, празнични дрехи и т. Привлекателна кърпа и яка автоматично ще придадат на домашен любимец по-ярък нюанс блясък. 【Коледен нашийник за кучета】 Уникален класически нашийник в червената клетка от бъфало с цвете, мода и новост.Цветето е снабден с лента, която лесно се отстранява с яка и може да бъде прикрепен към друга врата.Сладък нашийник за кучета предлага на вас и вашите домашни любимци нов опит на разходка с кучето си, това е най-добрият подарък за вашите домашни любимци. 【Регулируем размер на】 Малък нашийник регулира от : 10,5 "-14,1", средно яка регулира от : 13,2" -19,1", голяма яка, регулирани от : 15" -22,8".