Мини клавиатура USB с 5 клавиша, Програмируеми Макро Ръчна Детска Клавиатура, клавиатурата OSU с възможност за гореща замяна на едната ръка (черешово-червена, бяла, 4.4*1.
  • New

Мини клавиатура USB с 5 клавиша, Програмируеми Макро Ръчна Детска Клавиатура, клавиатурата OSU с възможност за гореща замяна

BGN 9.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Клавиатура : Стандартна клавиатура HID с възможност за "гореща" замяна с ключове черешово-червен цвятСписък на пакетите : 1xmini 5-ключ клавиатура клавиатура, 1x гребец вала, usb-кабел за пренос на данни с дължина 1x5 инча, 1хинструкции.Програмиране : Програмиране е сравнително лесно, а приложението за програмиране е ясен превод на английски.В допълнение към стандартните макросам, той може да направи много други неща, включително и имитация на мишката.Устройство : Той ще запази вашите инструкции във вашето устройство.След програмиране ви не трябва да се настрои отново при смяна на компютъра.(Ако искате да я използват в системата на MAC или LINUX, ще трябва предварително да настроите система WINDOWS).Помощ : Ако имате някакви проблеми с клавиатура, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.Операционна система : Windows 10. [Клавиатура] Стандартна клавиатура HID с възможност за "гореща" замяна с ключове черешово-червен цвят. [Програмиране] Програмиране е сравнително лесно, и приложение за програмиране е ясен превод на английски.В допълнение към стандартните макросам, той може да направи много други неща, включително и имитация на мишката. [Устройство] Вашите инструкции ще бъдат запазени на устройството.След програмиране, няма нужда отново да персонализирате с помощта на софтуер при смяна на компютъра. (Ако искате да я използват в системата на MAC или LINUX, ще трябва предварително да настроите система WINDOWS). [Софтуер] Линк за изтегляне на софтуер : [Помощ] Ако имате някакви проблеми с клавиатура, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да го разбера възможно най-скоро. Списък [опаковки] 1 * мини-клавиатура с 5 клавиши 1 * гребец вала 1 * USB кабел за пренос на данни с дължина 1,5 м 1 * Инструкции.