Силиконов калъф за интерфейс Yocaya VR за Oculus Quest 2, калъф за възглавница за очите, защита от Пот, светлина, защита от течове (red)
  • New

Силиконов калъф за интерфейс Yocaya VR за Oculus Quest 2, калъф за възглавница за очите, защита от Пот, светлина, защита от

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

※ Съвместимост : 1 комплект за игра слушалки Oculus Quest 2 VR Защита от изпотяване Предотвратява изтичане на светлина, моющаяся силиконова подплата за интерфейс за виртуална реалност ※ Подобри преглед : добра замяна на своята практика за очите ще ви позволи да се насладите на добро зрително поле, се насладите на виртуална реалност с най-удобно място и с най-зрително поле, се използва високотехнологичен дизайн, за да се предотврати загуба на светлината и перфектно да се усеща по кожата. ※ Удобен и здрав : Изработен е от висококачествен силикон за комфортен докосване. ※ Бързо почистване : екологично чист силикон, който предпазва от изпотяване, което предотвратява изтичане на светлина, моющийся. ※ Материал премиум-клас : Изработен е от висококачествени екологично чист силикон, така че безопасно и гигиеничен, а също така и не предизвиква дразнене на кожата. ※ Съвместимост : 1 комплект за игра слушалки Oculus Quest 2 VR Защита от изпотяване Предотвратява изтичане на светлина, моющаяся силиконова подплата за интерфейс за виртуална реалност. ※ Подобри преглед : добра замяна на своята практика за очите ще ви позволи да се насладите на добро зрително поле, се насладите на виртуална реалност с най-удобно място и с най-зрително поле, се използва високотехнологичен дизайн, за да се предотврати загуба на светлината и перфектно да се усеща по кожата. ※ Удобен и здрав : Изработен е от висококачествен силикон за комфортен докосване. ※ Бързо почистване : екологично чист силикон, който предпазва от изпотяване, което предотвратява изтичане на светлина, моющийся. ※ Материал премиум-клас : Изработен е от висококачествени екологично чист силикон, така че безопасно и гигиеничен, а също така и не предизвиква дразнене на кожата.Информация : Материал : силикон Цвят : черен, син, червен, лилав, сив, зелен, бял Применимая модел : Oculus Quest 2 Функция : Разработен специално за виртуална слушалки Oculus Quest 2, изработен от висококачествен силиконов материал.