Набор от Сламени Битови Ръчни метли Комбинирана метач За почистване На дома, Две в едно, Мързелива Метла За бързо почистване (Цвят: синьо)
  • New

Набор от Сламени Битови Ръчни метли Комбинирана метач За почистване На дома, Две в едно, Мързелива Метла За бързо почистване

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Спирална система за дълбоко почистване, бързото отстраняване на прах и замърсяване, възстановяване на чистотата в домаНе трябва замря за кабели, за да се работи у дома си, да се отървете от оковите.Подметайте два пъти в един, кажете сбогом с тъмно сив цвят, на чисто и без усилия.Общи тънка плоска конструкция може да задълбочи почистване на тясното пространство в дъното на мебели.Гъста корона четки + спомагателен механизъм, улавя прах, дълбоко почиства и попада право в пропастта. Спирална система за дълбоко почистване, бързото отстраняване на прах и замърсяване, възстановяване на чистотата в дома.Не трябва замря за кабели, за да се работи у дома си, да се отървете от оковите.Подметайте два пъти в един, кажете сбогом с тъмно сив цвят, на чисто и без усилия.Общи тънка плоска конструкция може да задълбочи почистване на тясното пространство в дъното на мебели.Плътна кръгла четка + спомагателен механизъм, улавя прах, осигурява дълбоко почистване и прониква направо в пропастта.Материал : пластмаса Приложимо място : дневна Цветова класификация : кошница - 2 кърпички, прах - 2 кърпички, инструкции за експлоатация : Не ※ Всички стилове се актуализират постоянно, добре дошли в магазин, за да купя домакински вакуумную подметальную машина, редовна поддръжка, почистване на филтъра, пране във вода, намаляване на последващи разходи за подмяна.Странична четка, голямата четка скручивается след продължително използване, при 80 градуса вряща вода PET материал автоматично отскача назад. Една дупка се, а едно свежо;2. Три пъти нагоре и надолу, бързо премахване на петна от вода, увеличете дължината на окорки на 1,28 m; 3. Автоматично прибиране, лекота на работа; гъвкаво въртене на 4,360 °, липса на мъртви ъгли; 4. Преносима ръчно нескользящая конструкция; 5. Увеличете ширината на връщане, дизайн на велкро, дизайн, двоен дренаж, дизайн на долния дренаж.