TH 50 бр. Хартиени цветя маргаритки 25 мм. Разход на Тон Лилаво Венчелистче Цвете щанцоване Черница Хартия Цвете Ръчна изработка на Сватбен Албум за Изрезки от Ръчен т?
  • New

TH 50 бр. Хартиени цветя маргаритки 25 мм. Разход на Тон Лилаво Венчелистче Цвете щанцоване Черница Хартия Цвете Ръчна изработка

BGN 2.85

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материали : Шелковичная хартия /Цвят на цветето : лилаво-бял цвят / Модел : Цвете маргаритки / Код PD : DS-Mauve.цвете, листенце высекается от шелковичной хартия / цвете Размер : приблизително (25 мм) ширина / Количество : 50 бр / компл.Идеални за декорация на сватбени кутии с шоколадови бонбони и сватбени картички, декорация за дома и градината Това е хартия цветя са ръчно изработени.Хартиена роза от черница поддържа обернутым зелена тел стъбло с листа.Използва се за работи, доставка на букети, албуми, албуми украса, поздравителни картички, сватбени подаръци, сезонни подаръци, чалми на главата, бантов за коса и т. Продукти, произведени в Тайланд. Хартиени цветя маргаритки 25 мм. Многоцветни пурпурни венчелистчета, щанцоване за цветове от черница, хартиени изделия, ръчно изработени, сватбен албум за рязане на картички, тези красиви цветя от най-високо качество и са идеални за направата на картички и проекти в областта на scrapbooking.Идеален е за комплект картички и занаяти, булчински букети и поздравителни картички!!Материали : Шелковичная хартия. *** Подходящ за вашия занаяти и D. Y *** ако искате друг цвят или друг размер, моля, свържете се с мен.Храни, приготвени в домашни условия и за непушачи.Моля, обърнете внимание : -На снимката може да не се покаже реалният размер, тъй като тя е увеличена, за да покаже детайли на продукта, моля обърнете се към описанието на продукта за точния размер на даден продукт. - Цветно картографиране на вашия монитор може леко да се различават от действителния продукт в зависимост от настройките на цветовете на различни монитори, околната среда и осветление.