iNoDoZ 12 бр. Коледни Чорапи с букви 14 инча, в Супер Меки Коледни Чорапи, Дълги Чорапи, Червени Чорапи, Коледни Празници Прозрачни ремък с куки (розово, един размер)
  • New

iNoDoZ 12 бр. Коледни Чорапи с букви 14 инча, в Супер Меки Коледни Чорапи, Дълги Чорапи, Червени Чорапи, Коледни Празници

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Дизайн и материал] : Този коледен чорап е изработен от висококачествен памук и супер мек плюш, който е приятен на допир, лесен и роскошенЛуксозна изработка на изработка И дизайн подвесного пръстени бархатного коледен чорап Позволяват лесно да се мотае коледно писмо на Коледа. Отглеждане са много подходящи за декорация на коледното парти. [Перфектен размер] Всеки коледен отглеждане на детския размер е около 20 см и дължина 9 см в ширина.Околовръстен коледен чорап с дебелина 3 инча е Гъст и трайни пръстен.Буквите в Чорап Достатъчно вместительны, за да побере 5-8 паунда коледни подаръци, бонбони, малки подаръци, карти за подаръци, бонбони и т. Ако имате някакви въпроси относно нашите имейли с коледните пръсти, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа; Вашата удовлетвореност е наша цел!. [Широко приложимо] Чорапи с монограм, традиционната украса за коледно парти; Монограм много подходящи за окачване на камини, парапети, коледни елхи, стени, витрини на магазини, детски спални, както и семейни коледни празници, училище, класни стаи, офиси, хотели, ресторанти, украса за коледните празници, традиционна украса за коледни партита, създавайки празнична спомени; Ентусиазъм и взаимодействие с вашите специфични дейности. [Дизайн и материал] : Този коледен чорап е изработен от висококачествен памук и супер мек плюш, който е приятен на допир, лесен и роскошен.Луксозна изработка на изработка И дизайн подвесного пръстени бархатного коледен чорап Позволяват лесно да се мотае коледно писмо на Коледа. Отглеждане са много подходящи за декорация на коледното парти. [Перфектен размер] Всеки коледен отглеждане на детския размер е около 20 см и дължина 9 см в ширина.Околовръстен коледен чорап с дебелина 3 инча е Гъст и трайни пръстен.Буквите в Чорап Достатъчно вместительны, за да побере 5-8 паунда коледни подаръци, бонбони, малки подаръци, карти за подаръци, бонбони и т. Ако имате някакви въпроси относно нашите имейли с коледните пръсти, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа; Вашата удовлетвореност е наша цел!.