Мини Стилен Лаптоп за домашно кино, led проектор със собствена резолюция 320 x 240 Пиксела, Мултимедиен плеър HDMI, VGA, Домашно кино за домашни развлечения (59.99)
  • New

Мини Стилен Лаптоп за домашно кино, led проектор със собствена резолюция 320 x 240 Пиксела, Мултимедиен плеър HDMI, VGA,

BGN 19.65

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висока яркост 1500lm] Позволява да се наслаждавате на ясни и естествени снимки и видео на голям екрандоставя невероятно представяне в истинския цвят, се откроява с изобилие от цветове и визуализирането на детайли. [Най-доброто качество на гледане] Поддържа ръчна настройка на фокуса, можете свободно да регулирате съотношението на страните 16 : 9 и 4 : 3 и предоставя фокусно разстояние до 1,0-2,8 метра.С помощта на 30 хиляди часа на led източника на светлина са с дълъг срок на служба, който е безвреден и не съдържа радиация, экологичен и е трайна употреба. [Мини-частна домашно кино] Малък и портативен дизайн позволява лесно да го носите със себе си при пътуванията, ви позволява да се насладите на филми, записи, игри на тъмно, независимо от това, в дома или на улицата, в двора, пътуване, къмпинг и т. [Интерфейс на множествено въвеждане на] Поддържа HDMI, AV, VGA, USB и Micro Secure Digital input, тя може лесно да се свърже към няколко мултимедийни устройства, като ТВ-конзола, лаптоп, настолен компютър, цифров фотоапарат, устройство с поддръжка на HDMI и много други, така че можете да се наслаждавате на видео по различни начини. [Подкрепени от множество мултимедийни формати] Поддържа повечето формати аудио, видео и изображения, което подобрява гледането.Супер мини размер, покритие в два различни цвята, красива декорация за вашата стая. [Висока яркост 1500lm] Позволява да се наслаждавате на ясни и естествени снимки и видео на голям екран.доставя невероятно представяне в истинския цвят, се откроява с изобилие от цветове и визуализирането на детайли. [Най-доброто качество на гледане] Поддържа ръчна настройка на фокуса, можете свободно да регулирате съотношението на страните 16 : 9 и 4 : 3 и предоставя фокусно разстояние до 1,0-2,8 метра.С помощта на 30 хиляди часа на led източника на светлина са с дълъг срок на служба, който е безвреден и не съдържа радиация, экологичен и е трайна употреба. [Мини-частна домашно кино] Малък и портативен дизайн позволява лесно да го носите със себе си при пътуванията, ви позволява да се насладите на филми, записи, игри на тъмно, независимо от това, в дома или на улицата, в двора, пътуване, къмпинг и т. [Интерфейс на множествено въвеждане на] Поддържа HDMI, AV, VGA, USB и Micro Secure Digital input, тя може лесно да се свърже към няколко мултимедийни устройства, като ТВ-конзола, лаптоп, настолен компютър, цифров фотоапарат, устройство с поддръжка на HDMI и много други, така че можете да се наслаждавате на видео по различни начини.