Защитно Въздушна етикет за риба ФУГУ и здрав Нашийник за Кучета Тежкотоварни Притежателя на Apple Airtag За защита от загуба на домашни любимци (Червено / M)
  • New

Защитно Въздушна етикет за риба ФУГУ и здрав Нашийник за Кучета Тежкотоварни Притежателя на Apple Airtag За защита от загуба

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Дизайн за Apple Air Tag】яка air tag може да се използва като чанта за airtag, така и нашийник за кучетаНе е необходимо закупуване на допълнителен държач на въздушна тагове за яката на кучето. комфорт и практичност притежател на въздушна тагове за яката на кучето си струва вашият избор. 【Различен размер】 Този нашийник за кучета с въздушна биркой има 3 размера и 3 цвята за избор.Подходяща за всички малки, средни и големи кучета. (S = 12-15", M = 15-18", L = 17-20") Моля, не забравяйте да оставите разстояние между ошейником и шията на кучето на широчината на 2 пръста. 【Материали премиум-клас】 Нашия нашийник за кучета airtag е изработена от висококачествена тъкан и силикон, което осигурява удобно носене.Освен това, влакнести материал е издръжлив, му е трудно да се носи, и той има дълъг срок на служба. 【многократно използване на】 Той е идеално, за да можете да вземете вашия домашен любимец на туризъм, скално катерене, бягане, кучешки парк и т. Този нашийник Apple air tag и може да се използва като база за яката.можете да използвате това, за да се свържете с каишка на кучето. 【100% за Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно нашата врата за домашни любимци с въздушна етикет, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние ви предлагаме гаранция от 1 година и е най-доброто следпродажбено обслужване.Пакетът включва : 1 * Тежкотоварни нашийник за домашни любимци с въздушна биркой, 1 * кърпа за слюнка. (Устройство airtag в комплекта не са включени). 【Дизайн за Apple Air Tag】яка air tag може да се използва като чанта за airtag, така и нашийник за кучета.Не е необходимо закупуване на допълнителен държач на въздушна тагове за яката на кучето. комфорт и практичност притежател на въздушна тагове за яката на кучето си струва вашият избор. 【Различен размер】 Този нашийник за кучета с въздушна биркой има 3 размера и 3 цвята за избор.