RUITOOL Японската Ръчен Трион 6 и 10 Инча Двустранно Трион SK5 с Гъвкаво Острие 11 и 17/10 и 18 TPIFlush-капацитет на Рязане Трион с Неплъзгащи Дръжка От Дърво за Дървообработващи ?
  • New

RUITOOL Японската Ръчен Трион 6 и 10 Инча Двустранно Трион SK5 с Гъвкаво Острие 11 и 17/10 и 18 TPIFlush-капацитет на Рязане

BGN 25.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Трайно и гъвкаво пильное платно】 : Ръчно пильное платно, произведени от високо стомана SK5Зъбите са японски вытягивающей триони се обработват високи закалочным машина, импортированным от Япония. 【Бързо рязане】 : Благодарение на специалния дизайн на зъбите на триони японската трион с висока скорост на рязане, което повишава ефективността на работата. 【Удобна дръжка】 : Дръжка японската трион е ергономичен дизайн, който съответства на извивката на човешката ръка, осигурява удобен захват. 【Лекота на работа】 : Японската трион е лесен за работа и не изисква специални умения или опит, което улеснява неговото използване дори за начинаещи. 【Доживотна гаранция】 : Като професионален дървообработващи марка, Ruitool предвижда доживотна послепродажную гаранция и 100% услуги за решаване на проблеми.Обърнете се към нас за помощ по всяко време.