Keaiduoa Сгъваема Дъска за Рязане Сгъваема дъска за Рязане 3 в 1 Многофункционална Кошница за Съхранение на Дрехи за Пикник, Къмпинг, Кошница за Съхранение на Баня за Ра?
  • New

Keaiduoa Сгъваема Дъска за Рязане Сгъваема дъска за Рязане 3 в 1 Многофункционална Кошница за Съхранение на Дрехи

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сгъваема туристическа мивка за измиване на зеленчуци, ястия, плодове
Сгъваеми дъски за рязане за рязане, кълцане и шинковки, също така използвани и като кошница за съхранение на различни хранителни продукти и напитки, което ефективно ще ви спести пари, време и пространство. Изработен от висококачествена пластмаса премиум-клас, траен, не се поддава на деформация, не съдържа BPA, могат да се мият в съдомиялна машина лесен за използване, издръжлив и траен.
Многофункционална дъска за рязане се отличава с ергономичен дизайн, удобен за съхранение и компактността.
Дъски за рязане са гъвкави, така че да не заемат твърде много място във вашите кухненски шкафове, те са преносими и те са лесни за почистване. Това е полезно приспособление за разборной дъска за табла 3 в 1 за кухня осигурява голямо удобство, за да кухненски принадлежности са прости и продължително. Портативен размер също е подходящ за къмпинг, туризъм, риболов, плаж, дом на колела, пикници, барбекю и т. Параметри : Материал : Пластикразмер : приблизително 34x44 см / 13,38x17,32различные цветове : син, зелен, розов Количество : 1 бр. Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Осъществяване Съдържание : 1 х Сгъваема дъска за рязане (други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени.

Material:
Plastic
Size:
approx.34x44cm/13.38x17.32in
Optional Colors:
Blue, Green, Pink
Quantity:
1 Pc
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package Contents:
1 x Collapsible Cutting Board (other accessories demo in the picture is not included.) :