Кошарката с Игри подложка, Голяма Детска площадка Cuddor за бебета и малки деца 79 x 59, Огради за детски площадки Отвътре и отвън (светло сиво)
  • New

Кошарката с Игри подложка, Голяма Детска площадка Cuddor за бебета и малки деца 79 x 59, Огради за детски площадки Отвътре

BGN 40.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Просторна площадка с мат】 размер на 79 * 59 предоставя на детето много място за комфортна игра Голям детски мат 0,4 инча с мека възглавница позволява на родителите спокойно да се отдаде на собствените си дела. 【50шт топки, ръкохватки, кошници】 Добре поддържайте усмивката на лицата на децата си игрите с топка и физически упражнения.Пръстени за ръкохватки и подложка за проследяването стъпки пълзи помагат на вашето дете да пълзи, да се изправя и да ходи. 【Безопасен и сертифициран】 В тази игра дръжката се използва нетоксичен материал, не съдържа бисфенол А и PVC за детски употреба, преминал сертифициране на САЩ в областта на детски стоки.Успокояващо средство за бебета в употреба. 【Здрав плат оксфорд 300 D прави тази площадка е по-силно, за да му е по-трудно да се прекъсне част.Дебели кости от легирана стомана осигуряват по-здрава и стабилна опора. нещастници не ви позволяват лесно да се обърнат. 【Широкоъгълен преглед на 360 °】Всички мрежести огради помагат на родителите лесно да се грижите за своите деца, както и да осигури на детето си спокойна, удобна и видима обстановка. 【Просторна площадка с мат】 размер на 79 * 59 предоставя на детето много място за комфортна игра. Голям детски мат 0,4 инча с мека възглавница позволява на родителите спокойно да се отдаде на собствените си дела. 【50шт топки, ръкохватки, кошници】 Добре поддържайте усмивката на лицата на децата си игрите с топка и физически упражнения.Пръстени за ръкохватки и подложка за проследяването стъпки пълзи помагат на вашето дете да пълзи, да се изправя и да ходи. 【Безопасен и сертифициран】 В тази игра дръжката се използва нетоксичен материал, не съдържа бисфенол А и PVC за детски употреба, преминал сертифициране на САЩ в областта на детски стоки.Успокояващо средство за бебета в употреба. 【Здрав плат оксфорд 300 D прави тази площадка е по-силно, за да му е по-трудно да се прекъсне част.