G. S Наклонена Tweezers - Точност пинсети премиум-клас от неръждаема стомана за мъже и жени. Гарантирано е професионално и домашно ползване - най-Доброто средство за прем?
  • New

G. S Наклонена Tweezers - Точност пинсети премиум-клас от неръждаема стомана за мъже и жени. Гарантирано е професионално

BGN 1.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ГАРАНЦИЯ за удовлетворение "ПИНСЕТИ, ЗА да се МОЛЯ" : Ние обещаваме, че това е най-точна, е съобразен с най-високо изземване и издръжливост пинцети, които някога сте използвалиАко не веднага ще се влюбите в тях, ние с радост ще ви върнем парите или ще ви изпратим нов чифт безплатно!.ВЫЩИПЫВАЕТ ПОЧТИ ВСЕКИ КОСЪМ ОТ ПЪРВИЯ ОПИТ : Върховете внимателно подравнени за максимална точност, подходящ начин са наклонени, за да се гарантира оптимален ъгъл выщипывания косми върху всяка част на тялото, и внимателно шлифован, за идеално сцепление и напрежение.Независимо от това, гъсти имате коса, на тънки, груби, изтъните, чуплива, дълга, къса, упорити, палав, щетинистые, сиви, черни, бели, остри или нещо средно, те ще се справи със задача!.ВИНАГИ ЗАПАЛЕН, за да се извади БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО : Ние гарантираме тези пинцети и ги разменим, ако те някога ще загубят своята острота и ефективност.Е Предназначен за честа ежедневна професионална и лична употреба за отстраняване на нежелано окосмяване по лицето, брадичката, мустаци, бакенбардах, носа, ушите, мишници, подмишниците варовик, краката, стъпалата, гърба, бикини, половите органи, врастнали косата и пубиса.Тези клещи също са чудесен козметичен инструмент, за да даде форма бровям и наращенным ресницам!.НАМАЛЯВА ВРЕМЕТО за ГРИЖА два пъти : най-евтиният пинсети ще се счупи, порежется или ще се плъзне с косата. карайки те замря за едни и същи космите отново и отново.Но тези пинсети които съкращават времето за грижа два пъти и намаляват умората на ръцете.Сравнете нашите резултати с други водещи марки пинцетов!.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВ и СЪЗДАДЕН За цял ЖИВОТ : Изработен е така, че да се превърне в последната двойка пинцетов, които сте пазарувал!Висококачествена неръждаема стомана никога не е ръжда, а гланцово покритие, не съдържа химикали, прави този комплект е идеалното средство за грижа за кожата за мъже, жени и деца.