МЕССИЙО на Шийката на Окачен Вентилатор Спортен Фен Мързелив Преносим Мини-Фен Носене Спортен Малък Електрически Вентилатор USB 14 инча (B, един размер)
  • New

МЕССИЙО на Шийката на Окачен Вентилатор Спортен Фен Мързелив Преносим Мини-Фен Носене Спортен Малък Електрически Вентилатор

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[сигурността и няколко воздуховыпусков] Просто го носите на врата си, и вятърът не ще предпазят вашите ръцеБезкрили дизайн, по-възрастните хора могат да бъдат сигурни за употреба.При използване на вентилатор не е нужно Да се притеснявате за това, че той Поцарапает Косата .Около шията има Много воздуховыпускных дупки, които Може да се Използва за Цялото лице, за да осигури Достатъчно количество въздух за поддържане на прохладата.Това е и Идеален спътник за работа в лошо време. [4-16 часа на работа и 3-степенна] капацитет на Батерията с капацитет от 2000 mah осигурява 3-12 часа работа (в зависимост от различните степени).Няколко пъти след това натиснете бутона на захранването, за да се Коригира Съответната скорост на вентилатора.Високо качество и 100% чисто нова. Количество : 1 бр. Цвят : цветен Материал : abs Размер : 24x18x6,5 см/9,45x7,09x2,47 инча Какво получавате : fan 1 бр.