BESTOYARD 2 на Руло Любовни Стикери Декор на Розови Етикети Хубаво Етикети Добре Дошли Обратно в Ученически пособия Украса на класната дъска Рамка за Бюлетина на Рамка ?
  • New

BESTOYARD 2 на Руло Любовни Стикери Декор на Розови Етикети Хубаво Етикети Добре Дошли Обратно в Ученически пособия Украса

BGN 7.42

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОБЯВИ ДЕКОРАТИВНА украса на ГРАНИЦАТА, ЗА БЮЛЕТИНИ ЕТИКЕТИ САМОЗАЛЕПВАЩИ ГРАНИЦАТА НА ЧЕРНАТА ДЪСКА ЕТИКЕТИ С НАЩЪРБЕНА ПОКРИТИЕ на границата на ЕТИКЕТИ На ГРАНИЦАТА на БЯЛА ДЪСКА СТЕНЕН ХУДОЖЕСТВЕН плакат, СТИКЕР ЗА СТЕНА, лепенки ЗА ПРОЗОРЦИ на стенописи и стенни СТИКЕРИ стикер залепваща стикер W - Те също са за декорация на партита или стаи за игра, детска градинаКАНТ ЗА УЧИТЕЛИТЕ - те са компактни и леки, им е по-удобно да се съхранява и транспортира. КАНТ за ЧЕРНА ДЪСКА - не е прекалено дебела и не е прекалено тънка, я идеална дебелина могат да се сгъват и да се справят за създаване на изящни занаяти.ЗЪБНИ КАНТ - нанася се на рамката на черната дъска, стена, прозорец и други гладка, чиста и суха повърхност.ДЕКОР ЗА ХАРТИЕНАТА ОБВИВКА - Самозалепващи дизайн осигурява лесно нанасяне, без усилие отстранява, не оставя следи при премахване.Списък на опаковки 2 x Рулонная стикер Характеристики - Цвят : Розов кант за учителя. - Размер : 2000,00 X7,00 X0,10 см / 786,00 X2,75 X0,04 инча Стикер за черната дъска със собствените си ръце. - Материал : Хартиена украса на черната дъска. - Тези етикети, направени под формата на вълни и сърцата, са чудесна и творческа покритие за бюлетини. - Бордюри служат за украса за партита, както и за декорация на стаи за игра, детски градини и допълнителен декор за довършване на черната дъска. - Изработен от хартия материал, достатъчно безопасен и практичен за използване добре дошли обратно в ученически пособия. - Това е идеалната стикер на класната стая, за фон на стената, дъска за съобщения, на вътрешното или външно украса за празнични партита във формата на сърце на дъската. - Идеален за декориране на табла, врати, прозорци, черната дъска, бяла дъска и други бордюри на стикери за бюлетини.Информация за стоки Рамка за бяла дъска Е набор от стикери за бяла дъска, които са изработени от висококачествени материали, безопасни и креативни.