24 опаковки, конфети, без елементарно, Попърс, за абитуриентски, парти, попърс за ръчно подаване. магическа хартия бисквити за празнуване на Великден, рожден ден, офе?
  • New

24 опаковки, конфети, без елементарно, Попърс, за абитуриентски, парти, попърс за ръчно подаване. магическа хартия бисквити

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Моля, дръжте ги далеч от деца, за да не ги яли по погрешкаМоля, съхранявайте пръчки на хладно и сухо място. 【Че вътре】 получавате опаковка от 24 опаковки разноцветни конфети-попперсов. 1 сватба на пясък съдържа 30 разноцветни ленти, всяка с дължина до 17 метра, които при разбрасывании създават много романтичен ефект.Осветите и необикновени моменти в живота си. 【Опазване на околната среда】 Ние се грижим за околната среда, всички наши поп сияние-оръдия, изработени от цигарена хартия, която лесно се разлага.Party попърс е идеална за сватби и булчински душове. 【Как да използвате】 просуньте пръста си в ринга и го завъртете за генериране на определен ефект.Свалям хартиен субстрат и разгънете я под ъгъл от 45 градуса за създаване на красив и романтичен ефект, когато цветето распускается във въздуха.След разпръскване на сватбени конфети-фишеци бързо завъртане ръкохватката може лесно да се събере с фойерверки в купата.Много по-лесно за почистване от конфети. 【Романтично и по-специално】 използвайте ръчни сияние-попърс за сватбени съобщения гостите да почувстват себе си важна част от церемонията, и получиха отлична възможност да се снимат! изненадайте семейството и приятелите на тяхната сватба, рожден ден, Коледа, парти в навечерието на нова година, последния вечер, първенство игри, на церемонията по награждаването, парти шампиони, дъното на конфети или всяка друга официално парти. също така е подходящ за приключване на шоуто, магически шоу и тъй нататък. 【За гарантиране на 100% удовлетворение】 Моля, бъдете сигурни, че ако имате някакви недоволство нашите бели сияние-попперами confetti, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви възстановим с гарантиран замяна или връщане на парите. 【Че вътре】 получавате опаковка от 24 опаковки разноцветни конфети-попперсов. 1 сватба на пясък съдържа 30 разноцветни ленти, всяка с дължина до 17 метра, които при разбрасывании създават много романтичен ефект.Осветите и необикновени моменти в живота си. 【Опазване на околната среда】 Ние се грижим за околната среда, всички наши поп сияние-оръдия, изработени от цигарена хартия, която лесно се разлага.