2-5/16 Регулируема Сцепка ремарке с Капаче стартиране SAE Class IV 14000 паунда за Теглене на колата, на Лодката, Кемпера (Черен) (14000 паунда 2-5/16 )
  • New

2-5/16 Регулируема Сцепка ремарке с Капаче стартиране SAE Class IV 14000 паунда за Теглене на колата, на Лодката, Кемпера

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Размер на топката : 2-5/16". Широчина на канала : Регулируем съединител.Class IV : Максималната пълна маса на ремаркето 14 000 паунда. ЗДРАВ за по-дълга употреба! - Лесно да преживеят лошото време, включително дъжд, сняг, кал, пътна копоть и много други, този съединител, устойчиви на корозия и ръжда, изработен от устойчив метал и е отличен соединителем за лодка с ремарке. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Здрав пружинно-защелковый механизъм осигурява бързо и последователно свързване.Регулируема сцепка ремарке - това е точката на съединение, за монтаж на ремаркето, която свързва ремарке с превозно средство.Независимо от това, буксируете ли лодка, рибен къща, ремарке за шейни, кемпер, ще ви се наложи прикачното устройство.Тази регулируема сцепка на ремаркето е пълно натоварване на ремаркето е 14 000 паунда.Този съединител е устойчива на ръжда и корозия и са изработени от устойчив метал, изложени на износване, така че може безопасно да се тегли му една година след година.Лесен за монтиране с болт.Перфектна работа на смени съединител за лодки и ремарке с общо предназначение.