Luxshiny Поставка за Инструменти, Поставка за капака на Тигана, Поставка За Съдове, Органайзер за прибори, Поставки за прибори за хранене Сребро, Поставка за Кухненски ?
  • New

Luxshiny Поставка за Инструменти, Поставка за капака на Тигана, Поставка За Съдове, Органайзер за прибори, Поставки за прибори

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Процентни пункта, Поставка за кухненски пръчици за хранене : поставка за съдове за плота - креативен дизайн, държач за ножове, подходящ за съхранение и осигурява чистота на кухняТова също може да ви помогне много.Поставка за сушене на чинии : Това е подходящ подарък за семейството, приятелите, близки, съученици по време на празниците.Поставка за сушене на вилици : Поставка за кухненски прибори Здрави материали и добро качество на изработка осигуряват нейната издръжливост и практичност.Може да бъде като подарък за Нова година, подарък за нов дом за семейството или за приятели, които са много практични. Кутия за съхранение на трапезно сребро : модерен дизайн, прегради за съхранение на голям капацитет, за да се предотврати появата на инфекции.Кошница за лъжици и вилици, Благодарение на здравата конструкция и гладка повърхност можете.Държач за кухненско оборудване е много полезно.Осъществяване на списък 1 х стойка за кухненски прибори Особености -Материал : държач за кухненски прибори от полипропилен Цвят : както е показано на кухненската притурка -Размер : 27,00 X19,20 X11,20 см / 10,61 X7,55 X4 за употреба за домакински рязане. -Този титуляр за кухненско оборудване е все още подходящ за приятелите и семейството си, които обичат да се използва стойка за съдове за готвене. -Лесно, лесно се готви, лесно да се заеме със себе си прибори за готвене, лесно да се ползват кошница за лъжици и вилици fast кухня life. -Можете да зададете няколко вида остриета, които харесвате, в тях има достатъчно място за настаняване на други кухненски инструменти, държач за чинии за кухненски шкафове. -Тънка форма, компактен площ, удобен за спестяване на кухненско пространство.Удобен за използване. -Държач за кухненски аксесоари, предназначени за улесняване на изтичащата вода от ножа и поставка за сухи кухненски пръчици за хранене.