Цветя, Подаръци за жени, Венец за Св. Валентин, Венец във формата на сърце за вратата, Украса за Св. Валентин, Венец във формата на Сърца, Украса, Подвесная Венец във ф?
  • New

Цветя, Подаръци за жени, Венец за Св. Валентин, Венец във формата на сърце за вратата, Украса за Св. Валентин, Венец

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Украса, подходящи за Подарък на Влюбени, Приятелки, Приятели и БлизкиЕлегантен и удобен цвят и естествена форма, създаващ художествена среда, този венец - отличен избор за подарък за Св. Бижута във формата на сърце за Свети Валентин ще попълни своята страна и семейство атмосфера на радост, което Ви позволява бързо се разтварят в тази прекрасна атмосфера, можете да ги използвате за украса на прозорци, тавани, стени, маси, са много подходящи за отбелязване на Деня на Свети Валентин, сватби, годеж, юбилей, рожден ден.Тези украса от гирлянди на "Свети Валентин" ще попълни своята страна и семейство щастливо, което Ви позволява бързо се разтварят в Тази прекрасна атмосфера.Този Живописен Венец, окачена на видно място на входната врата през Цялата година, ще Позволи на Вашите приятели и посетители да се Чувстват Дъха на пролетта.Предназначение : Тази венец във формата на сърце е отличен за улични висящи орнаменти за врати и прозорци, подарък бирок, изработка на картички, бижута, scrapbooking, както и други художествени занаяти, а също и за украса на Деня на Свети Валентин и сватбената сцена.Това е много творчески И може да се използва за декорация или бродерия, или да се мотае по отделно, за да изразят послание на любов. Валентин декор на фермерска къща декорация за Свети Валентин декор на рози интериор за Св. Валентин на няколко нива тава във формата на сърце вратата, венец листенца от рози и свещи калъфки за "Свети Валентин" 18x18 заек валентин украса на няколко нива тава валентин декор на много нива тава декор на много нива тава украса на няколко нива тава украса на няколко нива тава украса на няколко нива тава украса на няколко нива тава украса на няколко нива тава украса на няколко нива тава украса на няколко нива тава дървени табелки за дома украса за Св. Валентин офис украшения във формата на червени сърдечни балони, декор.венец за входната врата декор под формата на зайче, коледно дърво, интериор за Свети Валентин, декорации за парти в чест на деня на Свети Валентин, улични украси, венец за св. Валентин, украса на входната врата, украса за Св. Валентин, улични украси, венец на ден, Свети Валентин, домашен декор, надписи, украса за Св. Валентин, интериор за Св. Валентин, балони, декор за фермата, розови коледни електрически крушки, розови мини-осветителни тела, интериор за кухня в "Свети Валентин".коледни декорации розово коледен декор стенен декор за хола валентин джуджетата чаша на ден на Свети Валентин сърцето на приказните светлини на високи изкуствени стъбла заек валентин набор от листенца от рози и свещи коледни декорации заек декор валентин интериор на кафене globos para bodas de corazones "Свети Валентин" е на няколко нива тава свети валентин декор врати валентин начало декор модерен интериор, фермерска къща.

Material:
plastic
Product size:
As shown in the figure
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package Included:
1x Heart-shaped garland