Киара Фон Арочная Стена, Метална Поставка-арка и Текстилен Фон за декор Душата на Дете, Сватба, рожден Ден, Декорация на фона на снимки (4 фута X 7 метра, розово и синьо)
  • New

Киара Фон Арочная Стена, Метална Поставка-арка и Текстилен Фон за декор Душата на Дете, Сватба, рожден Ден, Декорация на фона

BGN 34.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Здрав и издръжлив, се използва отново няколко пътиЛесно се сглобява и се разбира. 4 Х 7 метра, с голям размер, идеален размер, подходящи за вашето парти.Може да се използва на закрито или на открито.Ние подкрепяме настройка на размера на изображенията. 1 х Сгъваема метална арочная поставка (4 фута х 7 фута). 1 х Текстилен калъф за фон. 1 х чанта за съхранение.Стенен монтаж комплект за арх : 1 метална поставка за арка (4 фута X 7 фута), 1 текстилен калъф за фон (розов калъф за фон е изработена от 100% полиэстеровой плат, добре е пришита, по-дебел, приятен на допир, устойчива на счупвания.Лесен монтаж : Стенен фон във формата на арка могат бързо да се събере за броени минути, а също така и лесно да се разглобява на няколко части, които са удобни за носене. Перфектна украса : поставка за фон chiara е идеално за рожден ден на детската душа, душа младоженци, сватба, годеж, на фона на сцената и фотобудки за партита.Можете да Го използвате в най-различни случаи.Клиентът преди всичко : за Качеството и удовлетвореността на клиентите са нашите приоритети.ако имате някакви въпроси относно нашите фонах, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на кратък период от време.Приятно пазаруване тук!.Стенен набор от AHUAWA arch background с ультрастойкой алуминиева рамка ще направи вашето събитие и къща, по-красива и бросающимися в очите.Идеален за сватби, детски душове, сватбени шоу, партита по повод рожден ден, годишнини, завършване на училище, както и всякакви други дейности.