Найлонов намордник за кучета, което предотвратява линьку, което предотвратява кусание, лай и дъвчене с Регулируем пръстен Мека подплата от быстросъемной тъкан (L)
  • New

Найлонов намордник за кучета, което предотвратява линьку, което предотвратява кусание, лай и дъвчене с Регулируем пръстен

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[МЕКА НАЙЛОНОВ МАТЕРИАЛ]:Намордник за кучета е изработена от мека найлонов плат за защита на муцуната на кучето от ожулвания по ръбовете и повече не си триеРегулируема панта бързо се побира върху шията и носа, като се гарантира, че тя няма да бъде прекалено стегнат и не може да навреди на кучето си да пие, диша. [Гъвкав дизайн] : Кучешки намордник, той може да остави кучето достатъчно място за дишане, тежко дишане и пиене.По-хуманен дизайн елиминира неудобствата, свързани с това, че традиционните маски за кучета не могат да пият вода. [РЕГУЛИРУЕМА ОБИКОЛКА на МУЦУНАТА И на ШИЯТА]:Регулируем пръстен позволява да пригодите муцуната до най-подходящ размер в съответствие с форма на муцуната.Регулируеми панти, които са приложени към яката, помагат здраво да го държи на място, осигуряване на стегнато и не се плъзгат. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА И ПОЧИСТВАНЕ]:Намордник лесно се облича и сресва, а комбинация от велкро и катарами позволява лесно се носят намордник на кучето си.Всяка излишната дължина на каишка за ръка, могат лесно да се затегне с помощта на застежек-куки и примки, за да краища не отслабва.Също така е възможно да се изпират в колата и се слага плоска, за да изсъхне. [Моля обърнете се към таблицата с размери]: да Изберете подходящия размер за онлайн може да бъде трудно, така че, за ваше удобство сме включили таблици и инструкции за измерване, както и ако имате някакви проблеми с намирането на правилния размер, имаме отлична услуга за поддръжка на клиенти, и ние ще се опитаме да решим проблема. [МЕКА НАЙЛОНОВ МАТЕРИАЛ]:Намордник за кучета е изработена от мека найлонов плат за защита на муцуната на кучето от ожулвания по ръбовете и повече не си трие.Регулируема панта бързо се побира върху шията и носа, като се гарантира, че тя няма да бъде прекалено стегнат и не може да навреди на кучето си да пие, диша. [Гъвкав дизайн] : Кучешки намордник, той може да остави кучето достатъчно място за дишане, тежко дишане и пиене.По-хуманен дизайн елиминира неудобствата, свързани с това, че традиционните маски за кучета не могат да пият вода. [РЕГУЛИРУЕМА ОБИКОЛКА на МУЦУНАТА И на ШИЯТА]:Регулируем пръстен позволява да пригодите муцуната до най-подходящ размер в съответствие с форма на муцуната.