Жичен контролер Ciresp, съвместим с Xbox One / X Series / S, гейминг контролер за КОМПЮТЪР, съвместим с Windows 11/10/8/7, USB геймпад с подобрени джойстик, аудиоразъемом и двойна вибраци?
  • New

Жичен контролер Ciresp, съвместим с Xbox One / X Series / S, гейминг контролер за КОМПЮТЪР, съвместим с Windows 11/10/8/7,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Суперсовместимость : Нашият нов жичен контролер за Xb One е специално разработен за Xb One / S / PC / Windows 7/8/10, той е подходящ също и за някои системи W7 и W8.Идеален заместител оригинален контролер xb one. Вграден жак за слушалки 3.5 мм, което позволява директно да свържете слушалките към контролера на xbox, за да се насладите на играта на звука.Жичен контролер Ciresp design, е съвместим със системата на Xbox, както и съвместим с PC с Windows, висока ефективност, може би, най-добрият избор.Жичен контролер, съвместим с Xbox one, оборудван със система Super controls и включва в себе си няколко иновативни функции за потребителите в нова ера на интерактивно взаимодействие.Го стандартни аналогови джойстици и стартера са подобрени за по-голямо усещане и чувствителност. Този кабел контролер xb one с кабел с дължина 7,2 метра ви позволява да играете играта по-свободно, а дебелината на кабелна контролер xb one ергономични, така че няма да чувствате дискомфорт след продължителна игра. Джойстик контролер xb още един чувствителен и високо-чувствителен контролер осигурява по-висока точност на работа, аналогово двойно рокер на 360 градуса, като предоставя на играчите усещането за потапяне в играта.