Панти Jovely 12 Бр. от тежка рамка от черна стомана, Без секретни линии EZ, 3,5 инча * 4 инча, Радиус на ъгъл 1/4 инча, 2 лагер с тежко тегло, устойчиви на корозия пин, Обков за въ?
  • New

Панти Jovely 12 Бр. от тежка рамка от черна стомана, Без секретни линии EZ, 3,5 инча * 4 инча, Радиус на ъгъл 1/4 инча, 2

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?ЗДРАВА УСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ и ЕЛЕГАНТНО ЧЕРНО ПОКРИТИЕ : е Проектирана с 8 дупки за винтове с тайния главата на всяка панта за надеждна инсталация и поддръжкаНашите тежкотоварни панти правят вътрешни и външни панти с траен и изискан допълнение към всеки дом. ? ПЕРФЕКТНИЯ комплект за ДОМА : включва 96 безплатни винтове за дърво с диаметър 1 инч, за бърза и лесна инсталация. 8 броя винтове за една линия.Идеален за входната врата, врати за баня, кухненски врати, врати, шкаф и вратата на спалнята.Тези панти са достатъчно здрави за използване както за дървените, така и за тежки врати и метални врати. ?Е ПРОЕКТИРАНА за ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : В събирането на използвани висококачествени лагери и неръждаем стоманен щифт, елегантни и безшумни панти (отварят и затварят) за вратите на сурови и студени условия.Освен това, тук няма шум.Черно покритие страхотно в дома си са по-декоративни. ?ВРАТА на ПАНТА БЕЗ ПОЛЕТА : Специален дизайн елиминира нуждата от вдлъбнатини за панти на врата на рамката, както при други панти.Всичко, което трябва да направите, е да затегнете винта на точното място рамката на вратата.Тези панти EZ не могат да се купят в Home Depot. ?СТРАХОТНА ИДЕЯ за АРХИТЕКТУРА : избирайте обзавеждане Jovely за водещи аксесоари за разкрасяване, които се доверяват на архитекти, изпълнители, ключари, компанията за управление на недвижими имоти и собственици на жилища.Това е отличен заместител за обновяване на вашия дом.Чувате ли шума всеки път, когато отворите или затворите вратата?.Нима не ти е гадно всеки път смазване на панти?.Трудно е да се намери линия, която да се вписват в рамката на вратата, нали?!. Представяме тук пантите Jovely EZ.