Еластична превръзка на глезена, Компрессионный ръкав, защита на глезена, Топло калъф, Спортна Нескользящая Удобна позиция, завърши пета за облекчаване на натиска, ?
  • New

Еластична превръзка на глезена, Компрессионный ръкав, защита на глезена, Топло калъф, Спортна Нескользящая Удобна позиция,

BGN 8.62

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ПРОЕКТИРАН за КОМФОРТ : Всички чорапи за софия изработени от еластична памучна смес с мек, еластичен комфорт, който осигурява успокояваща топлинаДизайн без чорапи позволява на пръстите на краката да дишат, докато петата увлажняются, така че е хубаво да се носят във вътрешността на спортни обувки. ✅ НАМАЛЯВА БОЛКАТА и ОТОКА : Нашият бандаж за глезена осигурява пулсиращо компресиране на засегнатата става за облекчаване на дискомфорта.Това също ограничава притока на кръв, за да се намали отока и ви помага да се възстанови по-бързо. ✅ПОМАГА за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ПОВТОРНА ТРАВМА : Носенето на нашите компрессионных ръкави за глезените ще ви помогне да избегнете рецидив, чрез контролиране на натиска, упражняван върху увредената става.Това също помага да се ускори вашето възстановяване.Осигурява 360 градуса защита, те ви позволяват уверено да правят физически упражнения. ✅С ГЕЛ вътре : С овлажняващ гел на ток част от тези чорапи за софия може да се пере и те са трайни за многократна употреба.В двойка с крака си ще получите най-добър овлажняващ ефект. ✅ МИЕЩИ се И многократна употреба : Можете да намерите много приложения на нашите суха носкам за софия, тъй като те са миещи се и многократна употреба. ✅ ЕДИН размер подходящ за повечето : Нашите чорапи за софия проектирани така, че да се поберат повечето размери на краката, както за мъже, така и за жени. 2 чорап (1 чифт) във всяка опаковка.Благодарение на дизайна и без чорапи може да се използва като чорапи-шлепанцев в горещите летни дни или на согревать краката студени зимни нощи. ✅ПРОЕКТИРАН за КОМФОРТ : Всички чорапи за софия изработени от еластична памучна смес с мек, еластичен комфорт, който осигурява успокояваща топлина.Дизайн без чорапи позволява на пръстите на краката да дишат, докато петата увлажняются, така че е хубаво да се носят във вътрешността на спортни обувки. ✅ НАМАЛЯВА БОЛКАТА и ОТОКА : Нашият бандаж за глезена осигурява пулсиращо компресиране на засегнатата става за облекчаване на дискомфорта.