Настолна поставка за осветление NEEWER, Регулируем настолна поставка от алуминиева сплав 13,8 -21,7 /35-55 см с винтовым адаптер от 1/4 до 3/8, обновеният C-образна скоба с дръжк?
  • New

Настолна поставка за осветление NEEWER, Регулируем настолна поставка от алуминиева сплав 13,8 -21,7 /35-55 см с винтовым

BGN 12.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Регулируема Настолна Поставка】Височина 2-сечение алуминиева настолна стойка може да се регулира от 13,8 " / 35 см до 21,7 "/ 55 см с помощта на фиксирующей дръжкиТова е лесна за използване стойка за осветление с максимален товар от 11 килограма/5 кг. Забележка : В комплекта са включени само настолна поставка, други аксесоари на снимките не са включени. 【Обновен Регулируема C-Образна скоба с дръжка】 Регулируема C-образна скоба здраво заключени в бюрото си благодарение на няколко фиксирующим ръце и ергономична дръжката може да се произвежда по-точно регулиране за осигуряване на стабилност на скобата и оборудване.Благодарение на по-голяма площ на контакт и по-широк диапазон от грайфери, отколкото при други скоби, този метален настолен скоба подходящи за широк спектър от маси с дебелина от 0,4 " / 0,9 см до 2,95 "/7,5 виж 【Три варианта на монтаж】 Поставка има три основни направления, свързани и с винтовым адаптер от 1/4 "до 3/8". Поставка поддържа повечето осветителни тела за снимки с дупки за винтове 1/4 "или 3/8", като пръстен на осветителни тела, led видеосигналы, стойки за смартфони, камери, мини прожектори и цифрови огледално-рефлексни фотоапарати. 【Стабилна и устойчива】 Изработени от алуминиева сплав за по-дълга употреба, поставка достатъчно е трайна за работа в тежки условия. Максимално натоварване 11 килограма /5 кг. 【Широка съвместимост】 Тази настолна стойка с регулируема височина е отлично за закрепване на пръстеновиден светлини, камера, смартфон, видео и много други.Идеален за грим, интервюта, осветление, на живо, фото-видео, мащабиране срещи, осветление видео-конферентна връзка и т. 【Регулируема Настолна Поставка】Височина 2-сечение алуминиева настолна стойка може да се регулира от 13,8 " / 35 см до 21,7 "/ 55 см с помощта на фиксирующей дръжки.Това е лесна за използване стойка за осветление с максимален товар от 11 килограма/5 кг. Забележка : В комплекта са включени само настолна поставка, други аксесоари на снимките не са включени. 【Обновен Регулируема C-Образна скоба с дръжка】 Регулируема C-образна скоба здраво заключени в бюрото си благодарение на няколко фиксирующим ръце и ергономична дръжката може да се произвежда по-точно регулиране за осигуряване на стабилност на скобата и оборудване.