Шлейка за кучета, Регулируема Без Напрежение, на База Найлонов Стъпков Жилетка, Каишки за начин на отглеждане на домашни Животни на Открито с дръжка и Каишка за Мал?
  • New

Шлейка за кучета, Регулируема Без Напрежение, на База Найлонов Стъпков Жилетка, Каишки за начин на отглеждане на домашни Животни

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

{Средният размер на чудесно нашето кученце с тегло 35-55£} Тази шлейка за кучета, подходяща за кучета със среден врата 14-19 инча и гърди 16-23 инчаПодходящ за кучета от средно тегло 35-55 паунда. {Високо качество, ниско тегло } Висококачествени и здрави куки от неръждаема стомана, ще ви помогнат лесно да се премести на кучето си, лесно се облича и да стреля.Позволява да се контролира леко или умерено напрягане и лежи напреки на гърдите на кучето си, а не с гърлото, така че повече няма походи към лекар по повод на акне от триене шлейкой!. {Не се дърпа, не задушава } вашето куче Да не издърпа на разходки, пръстен за каишката на гърба са напълно подходящи за ежедневни разходки, джогинг, туризъм и т. Той може да издържа най-голямо сцепление, без сърбеж или надраскване, така че на вас и вашия домашен любимец, не е нужно да се притеснявате за това, че той ще спре по време на ходене. { Лесна употреба} Быстросъемные катарами от двете страни, те лесно се облича и да стреля.Сложете си го в главата на вашия любим домашен любимец, застегните, след това се регулира колани по свой вкус с помощта на раменния колан с бързо капаче и затегнете примката-кука на гърба на кучето.Безопасно пътуване започва от тук!. {Гаранция за добро качество } Всяка шлейка за кучета е строго тествани.С тази шлейкой за кучета вашето приключение в открито с вашите пухкави друг ще се превърне в истинско забавление.Също така, моля не се колебайте да ни информират по всяко време, ако имате някакви въпроси.Ние винаги се радваме да помогнем. {Средният размер на чудесно нашето кученце с тегло 35-55£} Тази шлейка за кучета, подходяща за кучета със среден врата 14-19 инча и гърди 16-23 инча.Подходящ за кучета от средно тегло 35-55 паунда. {Високо качество, ниско тегло } Висококачествени и здрави куки от неръждаема стомана, ще ви помогнат лесно да се премести на кучето си, лесно се облича и да стреля.Позволява да се контролира леко или умерено напрягане и лежи напреки на гърдите на кучето си, а не с гърлото, така че повече няма походи към лекар по повод на акне от триене шлейкой!. {Не се дърпа, не задушава } вашето куче Да не издърпа на разходки, пръстен за каишката на гърба са напълно подходящи за ежедневни разходки, джогинг, туризъм и т. Той може да издържа най-голямо сцепление, без сърбеж или надраскване, така че на вас и вашия домашен любимец, не е нужно да се притеснявате за това, че той ще спре по време на ходене. { Лесна употреба} Быстросъемные катарами от двете страни, те лесно се облича и да стреля.Сложете си го в главата на вашия любим домашен любимец, застегните, след това се регулира колани по свой вкус с помощта на раменния колан с бързо капаче и затегнете примката-кука на гърба на кучето.