Xiahium 3 бр. Матиран Гланц За устни с Телесен/Тъмен на Цвят, Устойчиви Водоустойчив Чаша С Незалепващо покритие, Богато пигментированная Натурална Овесена Червило, Ко?
  • New

Xiahium 3 бр. Матиран Гланц За устни с Телесен/Тъмен на Цвят, Устойчиви Водоустойчив Чаша С Незалепващо покритие, Богато

BGN 2.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Натурална формула е : витамин е, пчелен восък, растително масло и други естествени съставки, натурален пчелен восък запазва влагата, осигурява продължителен овлажняващ ефект и веднага придава на устните красив и впечатляващия матиран цвятЗа най-различни случаи : копринена, лек и елегантен, лек грим за устни, подходящ за грим four seasons, особено за офиса, срещи, шопинг, на летните събирания с приятели.Това е много удобен и много красив комплект за грим на устните, му е лесно да се прилага върху грим.Трайна глазура за устни е лесен за използване, мат кадифе повърхност на платното, устойчива, цветни, луксозна, с истински матиран ефект, мека като коприна.Не избледнява през целия ден.Идеален подарък : комплект за грим с блясък за устни.Много подходящ като подарък за влюбени, на семейството и приятелите си на Деня на Св. Валентин, рождени дни и други празници!. 3 комплекта матов течни червила : Ние внимателно скомбинировали 3 цвята гланц за устни, които са най-популярни сред момичетата.Вече няма нужда да се притеснявате за избор на цветове.Нашето 3-цветни гланц за устни напълно достатъчно, за да задоволи нуждите на всички момичета. ?(〃'▽'〃) Здрасти, Приятел, Добре дошли в моя топъл малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да ви е задоволителен опит пазаруване! ?Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, ще получите всичко, което желаете! ?Ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията.