Дрешник, Пътуваща Пробната с просто докосване, Съблекалня за магазин дрехи, Лесно се измества, лесен за инсталиране, лесна за демонтирането на Временна Съблекалня ?
  • New

Дрешник, Пътуваща Пробната с просто докосване, Съблекалня за магазин дрехи, Лесно се измества, лесен за инсталиране, лесна

BGN 18.56

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? МАТЕРИАЛ за оцветяване : плътна фланела, непрозрачна, устойчива на счупвания, стареене, лесно се сгъва ?Приложими места : подходящ за временни прегради, като например бутици, търговски центрове, магазини, бельо, ателиета, офиси, центрове за плуване, плувни басейни и т., ? 100% удовлетвореност : Ако имаш един нестандартен продукт или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме; производител продава директно за подпомагане на множество покупки. ? Боя за печене : Рама е изработена по метода на нано-печене боя, висока температура боя, свързване на оборудване, лесна за разглобяване и сглобяване, зелена и здрава, устойчива. ? СТАБИЛНОСТ : Проверени на персонала, носеща способност на висока обща устойчивост не се колебаят, носеща способност е висока и няма нужда да се притеснявате за нестабилни колебания. ???????????? Характеристики : Дизайн с петельками, лесно се изместят Дебели завеси от коноп за защита на личния живот, лесно се движат компактно място за съхранение, когато те не се използват, спестяват място Заглавие : Стая за преобличане Количество : 1Материал : бельо плат Размер : 95x100x200 см Приложими сценарии : в стаята, на улицата, в магазина за дрехи, в градината Здрава носеща способност, не се поддава на спад Оптимизиран плат, светонепроницаемая и устойчиви на петна Съдържание на опаковката : Плътна завеса x 1 метална рамка x 1 напомняне Този продукт включва само пробната, не съдържа други декорации, моля, разберете,???????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Отличен кабина за преобличане за фотосесии, съблекалня на басейна!Здрава тъкан, през която нищо не се вижда!Супер здрав и добре изградена, с много добро качество!.