Чанта за съхранение на прежди Meng, Преносима Чанта за Плетене на Голям Капацитет, с Вътрешен Разделител, за Недовършени проекти, Вязальных куки и други Аксесоари, Си?
  • New

Чанта за съхранение на прежди Meng, Преносима Чанта за Плетене на Голям Капацитет, с Вътрешен Разделител, за Недовършени

BGN 16.55

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▶ Премиальное качество : Изработен е от висококачествена тъкан Оксфорд 600 D, която предпазва от износване и ще продължи дълго време(Само чанта, аксесоари В комплекта не са включени). ▶ ГОЛЯМА КАПАЦИТЕТ : Основното отделение е разделен на 1 по-голяма част, за съхранение на недовършени проекти и 4 малки части за чилета прежда.Отличен за разделяне на прежди и тяхното предотвратяване на entanglements. ▶ Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН : Полуприкрытый прозрачен клапан позволява лесно да разглеждате съдържанието и сгъване на недовършени проекти в чантата. 3 люверса отгоре за подаване прежди с различни цветове и 3 серии магически ленти, за да ги държи на място. ▶ Удобна В переноске : тази чанта за съхранение на плетене с обернутыми дръжки и пагон дава възможност за удобно да вземе със себе си при пътуване на своите проекти и консумативи или посещават чаши по плетиво на една кука.Тази чанта за съхранение на плетене - перфектния органайзер за вязальных спици, държач за проекти и много други. ▶ Размер : 15,3x9,8x11,8 инча.Тази вязаная чанта за проекта е здрав и практичен.Задължителен подарък за заядлой плетач, гръмна плета на една кука за плетене enthusiasts.Name : торбичка за плетене, чанта за прежда с калъф Тегло : 820 Гфункция : Съхранение куки за плетене, за съхранение на вълна Материал : плат Оксфорд 600 D Размер : 32*25* 26 см/12.23 Забележка : Ние просто продаваме чанта за прежда, прежда и други аксесоари в един парцел не са включени.