Крис.W 3 бр. Сладък Калъф За Контактни Лещи, Пътна Преносима Кутия За Контактни Лещи, Контейнер, Звезден Титуляр за Лещи с Огледало (Rose Gold/злато покритие/Сребърна)
  • New

Крис.W 3 бр. Сладък Калъф За Контактни Лещи, Пътна Преносима Кутия За Контактни Лещи, Контейнер, Звезден Титуляр за Лещи

BGN 5.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Джоб размери : 3 x 3 x 1,5 инчаИдеално за пътуване или за ежедневна употреба.Пратката включва : 3 предмет в комплект, калъф за контактни лещи 3 цвята : розово злато, позлата и сребро. Материал : висококачествен безопасен пластмаса, екологично чист, годен за рециклиране и сигурен. Малък размер, ниско тегло, лесен за носене, подходящ за пътуване или за активна почивка.Вземете със себе си всички необходими комплекти за носене на контактни лещи в тази хубава писта за носене на контактни лещи.Аксесоари : Вътре калъф star се намира огледалото, за по-лесно налагане на лещи, калъф за контактни лещи, мини бутилка с разтвор за контакт на разтвора, пинцети за изваждане на контактни лещи от калъф за обективи и тела за премахване на контактни лещи, използвани за отстраняване и поставяне на контактни лещи.Джоб размери : 3 x 3 x 1,5 инча.Идеално за пътуване или за ежедневна употреба.Пратката включва : 3 предмет в комплект, калъф за контактни лещи 3 цвята : розово злато, позлата и сребро. Материал : висококачествен безопасен пластмаса, екологично чист, годен за рециклиране и сигурен. Малък размер, ниско тегло, лесен за носене, подходящ за пътуване или за активна почивка.Вземете със себе си всички необходими комплекти за носене на контактни лещи в тази хубава писта за носене на контактни лещи.Аксесоари : Вътре калъф star се намира огледалото, за по-лесно налагане на лещи, калъф за контактни лещи, мини бутилка с разтвор за контакт на разтвора, пинцети за изваждане на контактни лещи от калъф за обективи и тела за премахване на контактни лещи, използвани за отстраняване и поставяне на контактни лещи.Този калъф за контактни лещи са подходящи за тези, които следят модата и изкуството на живота, той може да ви накара да се чувствате млади и романтичными всеки ден!Изящна изработка, специални модели, уникални и новаторски.