Qjaiune 100шт Извити Игли Размер на 3,2/50 мм За Тропоската за Капитониране, Извити Игли за Капитониране и плетене (Треска)
  • New

Qjaiune 100шт Извити Игли Размер на 3,2/50 мм За Тропоската за Капитониране, Извити Игли за Капитониране и плетене (Треска)

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➤ Извити игли : В опаковка съдържа 100 х извити игли за капитониране, модел : размер на 3 (2 инча / 50 mm), количество достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди ➤ Висококачествен материал : Извити игли, изработени от висококачествено желязо и стомана, никелиран, здрави и трайни, устойчиви на корозия и ръжда. ➤ Заоблен дизайн : Извити игли за капитониране имат заоблен дизайн, който е лесен за използване, отколкото директни игли, и може лесно да проникне през няколко слоя плат. ➤ Широк спектър на приложение : Извити наметочные игли са много подходящи за дрехи, капитониране, одеяла и изделия за ръчна работа, ефективно намаляване на риска от повреждане на елементите. ➤ За услуга : Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти.Ако в рамките на 30 дни не сте доволни от стока на 100% , моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще в рамките на 24 часа ще ви дадем задоволително решение. ➤ Извити игли : В опаковка съдържа 100 х извити игли за капитониране, модел : размер на 3 (2 инча / 50 mm), количество достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. ➤ Висококачествен материал : Извити игли, изработени от висококачествено желязо и стомана, никелиран, здрави и трайни, устойчиви на корозия и ръжда. ➤ Заоблен дизайн : Извити игли за капитониране имат заоблен дизайн, който е лесен за използване, отколкото директни игли, и може лесно да проникне през няколко слоя плат. ➤ Широк спектър на приложение : Извити наметочные игли са много подходящи за дрехи, капитониране, одеяла и изделия за ръчна работа, ефективно намаляване на риска от повреждане на елементите. ➤ За услуга : Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти.Ако в рамките на 30 дни не сте доволни от стока на 100% , моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще в рамките на 24 часа ще ви дадем задоволително решение.За нас : Qjaiune се гордее, че предоставя на потребителите задоволителна и висококачествени продукти.